Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Disney plus Slovenija ali Netflix

Disney plus Slovenija ali Netflix

Danes je v Slovenijo prišel tud Diseny plus in me zanima, če ga je kdo že kupil. Me to bolj potegene kot pa da bi si kupil Netflix. Tudi zato ker tu na disney plus so vse marvelove serije in filmi. Cena letna je kr ugodna 80e glede na Netflix, kjer je čez 100e. Kaj mislite se splača?

Odgovor na objavo uporabnika
Disneyy, 14.06.2022 ob 13:26

Danes je v Slovenijo prišel tud Diseny plus in me zanima, če ga je kdo že kupil. Me to bolj potegene kot pa da bi si kupil Netflix. Tudi zato ker tu na disney plus so vse marvelove serije in filmi. Cena letna je kr ugodna 80e glede na Netflix, kjer je čez 100e. Kaj mislite se splača?

Ja odvisno kaj rad gledaš. Disney + še ima zravn Hulu vsebine ki so po mojem mnenju ful dobre. Marvel, Star wars, disney klasika, national geogr… Netflix pa ima pač ful široko vsebino, original netflixovih vsebin ki pridejo skoraj vsak teden.

Disney+, Netflix, HBO, pa še kateri bo prišel. Vse so Američani, ampak katero podjetje vas kot trg in potrošnike ceni dovolj, da vam ponudi SLO podnapise?

Pa ni važno, ali jih rabite ali ne – samo to pove, koliko ste zanje ko potrošnik vredni.

ljpkghš, 14.06.2022 ob 13:35

Disney+, Netflix, HBO, pa še kateri bo prišel. Vse so Američani, ampak katero podjetje vas kot trg in potrošnike ceni dovolj, da vam ponudi SLO podnapise?

Pa ni važno, ali jih rabite ali ne – samo to pove, koliko ste zanje ko potrošnik vredni.

Mislim da od teh jih samo Netflix nima.

Sej pravim disney plus si bom verjetno uzel, da so pol vse Marvelove serije pa filmi skupi, pa se fajn je ko so slovenski podnapisi.

No, Disney+ potrošnika ne ceni niti toliko, da bi mu dal vsaj par dni zastonj, da si pogleda, ali je zadeva sploh primerna zanj. Tipična korporacija.

Disney ma slovenske podnapise za vse serije in filme, Netflix pač za nobeno.

Disneyy, 14.06.2022 ob 13:37

Sej pravim disney plus si bom verjetno uzel, da so pol vse Marvelove serije pa filmi skupi, pa se fajn je ko so slovenski podnapisi.

Si ziher? Ker piše, naj jih ne bi bilo. Smo potisnjeni med najmanj pomembne države.

Ima disney sinhornizacijo?

Disney+ (Disney Plus) podnapisi in sinhronizacija slovenščina

V sklopu novinarske konference, ki jo je imel The Walt Disney Company pred lansiranjem storitve v Sloveniji, so odgovorili tudi na to vprašanje. Predstavnik podjetja je povedal, da Disney+ (Disney Plus) SVoD storitev ob lansiranju na nekaterih trgih ne bo lokaliziran. Slovenija je bila med temi državami posebej omenjena.

Slovenskih podnapisov ali lokalizacije ob lansiranju Disney+ (Disney Plus) ne bo

Disney+ (Disney Plus) storitev ob lansiranju tako ne bo ponujala slovenščine ne pri uporabniškem vmesniku, ne pri podnapisih ali sinhronizaciji (dubbing). Disney+ trenutno uporabnikom omogoča izbiro med 33 jeziki pri podnapisih in sinhronizaciji, vmesnik pa je preveden v 20 jezikov. Po razširitvi v EMEA regiji bo na voljo 43 jezikov pri ogledu filmov in serij ter 29 pri uporabniškem vmesniku. Poleg slovenščine bo npr. manjkala tudi hrvaščina. Med drugim pa ne bo prevoda niti v bolgarščino.

Disney ma slovenske podnapise za serije

v kolikor bo nesinhroniziran bi me zanimal …če bo brez podnapisov pa sploh

Pa še tale ponudnik naj bi prišel.

Družbi Comcast in ViacomCBS sta objavili partnerstvo pri razvoju nove naročniške storitve pretočnega videa (SVoD), ki bo na voljo prihodnje leto v več kot 20 evropskih državah, med njimi Sloveniji. Napovedujejo, da bo storitev SkyShowtime dosegla 90 milijonov gospodinjstev in na začetku ponujala več kot deset tisoč ur vsebin.

SkyShowtime bo konkurirala storitvam, kot so Amazon Prime Video, Disney+, HBO Go (oz. HBO Max) in Netflix, pa tudi še eni prihajajoči Discovery+. Vključevala bo knjižnice iz Comcastovih programov ter studijev Sky in NBCUniversal ter ViacomCBS-ovih Showtime, Nickelodeon in Paramount Pictures. Obljubljajo tako že znane in priljubljene serije in filme kot nove naslove.

»Nova storitev naročniškega videa bo na voljo leta 2022 (odvisno od regulativnih dovoljenj) in sicer na več kot 20 trgih, vključno z: Albanijo, Andoro, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Češko republiko, Dansko, Finsko, Madžarsko, Kosovom, Črno goro, Nizozemsko, Severno Makedonijo, Norveško, Poljsko, Portugalsko, Romunijo, Srbijo, Slovaško, Slovenijo, Španijo in Švedsko,« so zapisali v podjetjih Comcast in ViacomCBS.

V storitvi SkyShowtime bodo po besedah obeh ponudnikov združena desetletja izkušenj pri ponujanju zabavnih oddaj, filmov in izvirnih serij programov. »Širok nabor ponudbe bo obsegal vse žanre in kategorije občinstva. Nova storitev bo vsak mesec vključevala prvič predvajane vsebine, nove filme in serije, imela pa bo tudi kakovostno knjižnico najbolj priljubljenih in klasičnih vsebin ter 2.500 ur programa za družino in otroke.«

Raffaele Annecchino, predsednik uprave in glavni izvršni direktor družbe ViacomCBS Networks International je v pripravljeni izjavi dodal: »SkyShowtime je dodatek k našemu nedavno objavljenem partnerstvu Paramount+ s Skyjem v Združenem kraljestvu, Italiji in Nemčiji ter predstavlja ogromno priložnost za pospešitev našega širjenja trga in grajenje vodilnega položaja na področju SVOD v Evropi.«

Obe korporaciji v ZDA in še nekaterih državah že samostojno ponujata podobne storitve. ViacomCBS ima več kot 42 milijonov naročnikov na storitve, kot so Paramount+, Pluto TV in druge, novejša Peacock podjetja NBCUniversal pa je za zdaj dosegla dobrih 20 milijonov naročnikov. Za primerjavo – Netflix ima po zadnjih podatkih 209 milijonov naročnikov, Disney+, ki je prisoten v precej manjšem številu držav, pa 116 milijonov.

Disneyy, 14.06.2022 ob 13:45

Disney ma slovenske podnapise za serije

Govorimo o Disney+, ki naj jih ne bi imel.

a lahko nehate s tem ameriškim satanističnim sranjem posiljevat tuki?

kdo te sili, 14.06.2022 ob 13:50

v kolikor bo nesinhroniziran bi me zanimal …če bo brez podnapisov pa sploh

Saj veš, da se da podnapise izklopit?

sat, 14.06.2022 ob 13:52

a lahko nehate s tem ameriškim satanističnim sranjem posiljevat tuki?

Oprosti, sej ne rabiš gledat. Lahko greš nazaj k bibliji pa kekcu.

Lp

ljpkghš, 14.06.2022 ob 13:52

Saj veš, da se da podnapise izklopit?

Saj veš, da ko starš obrne hrbet si otrok v sekundi dvajset vklopi sinhornizacij nazaj?

sdfhsdfhdf, 14.06.2022 ob 14:00

Saj veš, da ko starš obrne hrbet si otrok v sekundi dvajset vklopi sinhornizacij nazaj?

In v čem je problem?

v poneumljanju?

sdfhsdfhdf,, 14.06.2022 ob 15:43

v poneumljanju?

Ne razumem. Kako slovenščina poneumlja? Sem se jaz znašla v twilight območju?

Disney plus?

Jao kakšne bedarije gledate. Kako bogi mora biti vaš notranji domišlijski svet pri vsemu temu plastičnemu sranju, ki ga požrete.

Vrjetno ste znotraj iz plastike in ne krvi in mesa.

Zakaj pa ne? Men je Disney že od nekdaj bil všeč ker predstavlja escape. Na Disney + pa so zelo dobre vsebine tudi za odrasle. Priporočam serijo Pam and Tommy in Love Victor.

ljpkghš, 14.06.2022 ob 19:15

Ne razumem. Kako slovenščina poneumlja? Sem se jaz znašla v twilight območju?

Gledaj nikelodeon pol urce in bova dalje debatirale…. ce ze mora otrok gledat to sranje hocem da ga gleda vsaj v anglescini, da bo imel kaj od tega…

Anonimno491, 14.06.2022 ob 19:55

Zakaj pa ne? Men je Disney že od nekdaj bil všeč ker predstavlja escape. Na Disney + pa so zelo dobre vsebine tudi za odrasle. Priporočam serijo Pam and Tommy in Love Victor.

Sej cel hollywood in amerišla pop kultura predstavljata “pobeg od resničnosti”. Kok ste nezreli.

Še govort več ne znate slovensko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close