Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Diskriminacija v umaškem hotelu

Diskriminacija v umaškem hotelu

Kaj pravite na

http://www.meliacroatia.com/hr/melia-coral-hotel-s-5-zvjezdica-hrvatska.html

v hotelu niso dovoljeni otroci pod 16 let?

Pametna odločitev, diskriminacija….glede na to, da so še lani imeli za prvomajske family ponudbo?

Meni se zdi to naravnost grozno, otroci, manjvredna bitja? Ljudje z otroci drugorazredni gostje?

Čeprev imam tri otroke, mi je kar všeč ideja, da obstaja hotel, kjer otroci nimajo kaj iskati. Zakaj pa ne. Mi bi prav pasalo malo oddiha brez otroškega vrišča.
Meni se to ne zdi diskriminacija. Mogoče pa nudi kake bolj odrasle vsebine. Kaj pa vem…. kaka posebna ponudba 🙂

kje pa to piše?

mene čist nič ne moti če imajo določeni hoteli tako politiko, njihova stvar, njihova pravica, cel kup je ljudi, ki otrok ne marajo, pa jim taka ponudba ustreza.

Zelo pametno. So že vedeli, zakaj so se tako odločili.

Ma kakšna manjvredna bitja, no.

To je pač čisto legitimna zahteva, pač neka tržna niša, ki mislim, da bo zelo uspešna, ker, ne boš verjela, obstajajo ljudje, ki jim gredo nevzgojeni kričeči otroci na živce. In če gredo na dopust, se jim zdi fajn, da jim jih ni treba gledat, ker si želijo mir.

Saj je še dosti drugih ponudb, ki so primerne za družine.

Pač vsak rad preživlja dopust na svoj način.

A potem so tudi fitnesi samo za ženske diskriminacija moških?

V tujini ze dolgo poznano.
Ah, kaksna diskriminacija neki.. samo trzna nisa… saj obstaja en kup hotelov z en kup otroskimi animacijami…

Jaz bolj slabo vidim in zato ne najdem, kje piše, da so otroci prepovedani – drugače pa, so se pač tako odločili, pa kaj? Kot da je to edini hotel v Umagu? Greš pač tja, kjer so dovoljeni. In, če je to res, so se tako verjetno odločili iz nekega razloga, ne kar na pamet.

Zgoraj pri fotki piše “adults only”.

Ne vidim, da bi kje pisalo, da otroci pod 16 let, nimajo vstopa?

Pa čeprav, kakim penzlnom to najbrž čist odgovarja in bodo radi plačali, da ne slišijo otroških zvokov.

Jaz grem letos prvič v hotel, ki je namenjen gostom od 16 leta dalje. To se mi ne zdi nič diskriminatorno, ampak samo ena od ponudb. Pa ne grem zato, ker ne maram otrok ampak zato, ker se mi ne da poslušat na dopustu histeričnega kričanja otrok katerih brezbrižni starši mislijo, da moramo biti tudi ostali tega deležni.

Sem videla v katalogu, da od letos naprej imajo vstop v hotel samo gostje starejši od 16 let. Imam otroke in iščem nastanitev, ki je za nas ugodna. Smo bili v tem hotelu dvakrat. Za krompirjeve počitnice je bilo ogromno družin z otroki. Po moje imajo pač v hotelu ekonomsko računico, da se jim bolj splača brez otrok. Do sedaj so imeli popuste za otroke in večkrat so bile dudi večje družine kjer so bili otroci gratis. Otroci so jedli,se kopali v bazenu, so imeli posteljo, plačat za njih pa ni bilo treba. Denar je sveta vladar. Ciljajo na bogatejšo klientelo, ne na nekoga, ki preračunava ali si sploh privošči dopust.

Men je pa to super. Pa imam sicer rada otroke ampak sva se s partnerjem začela izogibat hotelom, ki so prijazni do družin oz otrok. Enostavno se mi ne da ne gledat ne poslušat razvajenih nevzgojenih otrok cele dneve.

vsak ki je na trgu, želi preživeti, tako pač je.

Niso edini. Poznam tudi hotele, kjer otroci nimajo vstopa na bazen, malo vecji pa samo ob dolocenih urah.

Diskriminacija? 🙂 Ne, sploh ne. Mene ne moti. Sploh je pa tako – če obstajajo otroški hoteli, pa družinski hoteli, ne vidim razloga, zakaj ne bi bili tudi hoteli “nad 16”.

Aha, jaz slike sploh gledala nisem:)

Samo ko pa gledaš malo bolj podrobno, pa piše: otroci, pa moraš napisat starost. In otroci so do 11. leta.

V Avstiji/Nemčiji/ Franciji/ Angliji…. imajo take hotele že ulala časa. In imajo to tudi v posebnih ponudbah prav napisano, da so hoteli namenjeni parom ali pa samskim.In prav je tako! V hotelih, kjer so otroci/dDružine je več hrupa, pa bolj uničeno pohištvo, pa bazen poln otrok, ki se škropijo, pa skačejo, pa v jedilnici otroci (tako imenovani naši sončki), ki jim je dovoljeno brez nadzora nalagati si hrano na krožnik – ne bi radi o tem, a ne? In zato pozdravljam tako odločitev- nekaj več denarja, pa nekaj več udobja in miru! Smo tudi taki, ki so jim otroci odrasli in si želimo konfort in mir! Ga bomo tudi plačali !

ma kakšna diskriminacija, to je čist pametna in racionalna odločitev, če samo pogledam drugje kako se obnašajo sončki in njihovi starši verjamem, da jih imajo po hotelih stranke in osebje poln kufer… mam že rajš nekaj bolj umirjenega kt, da konstantno poslušam vreščanje sončkov pa prevračanje vsega mogočega za bonus pa še poslušanje njihovih staršev, ki se derejo na njih nekje iz za ta prve barske mizice, ker se jim ne da vstat od pijačke pa it do froca pa mu tam povedat naj se umiri…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ja, pa da ne omenjam histeričnega dretja staršev na otroke, ki je včasih še bolj moteče …

Meni je to všeč.
Morda bova z možem odšla tja na kratek oddih – najina hči je najstnica in je lahko par dni sama doma, midva pa se pustiva razvajati v miru …..

Za nevzgojene sončke je povsod resnično dovolj ponudbe.

Končno !!! Saj tudi tvoji otroci odraščajo in boš sama videla, kako te začne motit dretje otrok , še bolj pa pametnih staršev !!!!

Meni se zdi odlično, da eni hoteli poberejo vse zarjavele device in zafrustrirane pare brez otrok, ki se bi sicer kremžili ob vsakem pisku. Bolj kot diskriminacija otrok se mi to zdi diskriminacija tistih brez njih; pa najbrž jim tudi jedilnike prilagodijo, za zajtrk namočene slive, za večerjo juhce z razkuhanimi nudlci, za pit pa veliiiiko donata.
Na ta način si tudi družine z otroki spočijejo od kislih fac onih drugih. Res, super tale ponudba!!

To je odličen hotel, ni pa za otroke. Je preveč umirjeno in tiho. Tudi v jedilnici je vse fino in skoraj ni primerno za otroke.

al majo pa kontra, nobenih spešl obrokov brez tega in brez onega, ker ni nekih staršev polnih kapric in tega kaj je dobro za njihove sončeke in kaj ne…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close