Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek diskriminacija kadilcev proti debeluhom

diskriminacija kadilcev proti debeluhom

Najbolje, da se rožica – kar očitno si, preseliš s svojimi rožicami na kakšen drug planet. Tle vse in vsi tako smrdijo (razen tebe in tvojih, jasno) ;)[/quote]

Rožica si mogoče ti, vsaj po sposobosti sklepanja si na ravni rastline. Kje sem pa pisal, da vsi smrdijo? Smrdijo kadilci in ljudje s slabo higieno. To sem napisal, prosim dokaži, da ni res, da smrdijo. In prosim dokaži, da jih ti, ki si tako tolerantna, z veseljem vohaš. Če nimaš jajc, da kadilca opozoriš, da ti ne paše, je to tvoj problem. Jaz jih imam, imam tudi ravo tako pravico dihat normalen zrak, kot ima kadilec pravico kadit.
Drugače pa ne vem, zakaj bi se selil jaz? Sem jaz tisti, ki smradim ali so to kadilci?

debeluhi ne ogrožajo mojega zdravja[/b]

Ogrožajo pa mojo denarnico, ker plačujem v zdravstveno blagajno zanje bistveno več, kot za smrdljive kadilce. Tako.

lol kakšen normalen zrak bi eni dihal? V Lj? Ce? ipd. velikih mestih al pa manjših k so ful prometna, pa k majo ogromno industrije v mestih in okolici? Je že sam tist zrak bolj nevaren za dolgotrajno vdihavanje kt pa če parkrat vdihneš tist dim od čikov….

drugač pa jebi ga, vsak nekak posega z nečim v življenje drugega, nekdo pač s cigaretnim dimom, drug s smradom, tretji z glasom, četrti s preglasno glasbo itn. ampak na konc bomo pa tolk al tolk pomrli vsi…zarad takšnih in drugačnih vzrokov, mogoče celo kontra vzrokov od tega čez kar zdle pizdijo eni in drugi.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Sem ena tistih, ki sem morala biti pasivna kadilka 20 let. Delala sem v igralništvu in tam se je kadilo še pa še. Saj veste živci… V dimu sem delala dve nosečnosti. Presrečna sem, kar je sprejet kadilski zakon in delam v normalnem okolju. Debeli ljudje me ne motijo, ker ne ogrožajo mojega zdravja. Časi zakajenih prostorov so minili, vsaj upam. Kdor pa želi kaditi naj se pač temu prilagodi in kaj čmo kadi zunaj pri minus stopinjah. On to želi, jaz pa ne. Prosta izbira.

Saj o tem govorim! Saj pravim, da se kadilci umikajo. A sem napisala kaj drugega? Psihologije nestrpnosti pa verjamem, da ne razumeš. Ampak, ko se izpostavi ene, potem se prenaša na druge! Hočeš ali nočeš in prepričana sem, da si nestrpna še do koga, ne samo do kadilcev.

Največji štos pri vsem tem pa je, da tudi tvoj avto smrdi, proizvaja dosti bolj strupene pline, ampak ti se vseeno pelješ. In veš zakaj? Zato, ker te briga, če smrdi za tabo. Važno, da tebi ne!

Zanimivo, da se je kar nekaj tistih, ki ne morejo videti kadilcev (so jim zoprni, smrdijo itn.),
oglasilo v temi pred par dnevi o homoskesualcih, ki jih – zanimivo – podpirajo
in
se hudo jezijo na vse tiste, ki ne vzklikajo, da so pedri in lezbače “oh in ah in še kaj”
ter jih ožigosajo za nestrpneže, ki nimajo pojma o moderni intelektualni širini.

Uboga Slovenija, kam smo prišli.

Izbira službe je prosta izbira. Zavoljo svojega zdravja bi lahko službo tudi menjala, kajne?
Pa nisi. Uslužbenci v igralništvu ste v preteklosti prejemali gromozanske plače + napitnine, že veste za kaj ste tam delali, ne da?

Mene kadilci ne motijo, če se dim ne kadi direkt vame. Me pa moti, da kadilski umazanci v bloku čike mečejo kar skozi okno.
Debeluhi me tudi ne motijo, me pa motijo tisti, ki ostanke hrane mečejo skozi okno.

Ja, oboje je žal še kako realno.

Sem se ravnokar zavedla, da sem rojena pod srečno zvezdo!

Ker vas (večino tukaj pišočih) ne poznam 🙂 in vas niti ne želim poznati 😉

Eni tule ste resnično glupi ko točak.

Kake za lase privlečen primerjave ven mečete, od ‘izpušnih plinov’, do ‘parfumov’ – dejte, res, pojdite nazaj v vrtec, tam boste morda uspeli s takšnimi ‘argumenti’.

Same kozlarije, da si mečete pesek v oči – ker ne verjamem, da je lahko nekdo tako glup (ali pa, na tem forumu pravzaprav res najdeš tudi dejansko tako neumne), da ne dojame, da če nekdo aktivno v istem prostoru zraven tebe kadi, je jasno to za nekoga, ki ne kadi, moteče.

In te vaše primerjave z avtomobili in zdravstveno blagajno in podobnimi kozlarijami so milo rečeno imbecilne.

Če nekdo aktivno posega v moj prostor, je jasno, da se bo umaknil on! Jasno da se bodo umikali kadilci, kdo pa? Mislim, tu dejansko najdeš tako mentalno retardirane osebke, da se jim to še čuno zdi? Noro. Kot pravim, tu se res zbira cvet slovenske neinteligence.

Me zanima, kako bi vse te vrle, mentalno nedorasle pupe reagirale, če bi jaz prišla v restavracijo ali kavarno in si sredi mize postavila kadilo. Ali dva, ali tri, vsak obiskovalec svojega. (S tem da nekatera kadila vsaj lepo dišijo, za razliko od smradečih čikov). No, me zanima, vrle damice, kako bi reagirale, če bi se vam s sosednje mize kadilo v krožnik, če bi bile prisiljene to vohat in goltat dim. Bi bila cela gonja, da ‘moteče osebke’ z njihovimi ‘pripomočki’ ven zabrišete, kajne?

Edino s takimi zadevami so cigarete primerljive, ne pa z nekimi ‘izpušnimi plini’, dej, res, ker itak besed ni za tole mentalne luknje tule gor.

ma boli me qurac za tvoje kadilo in kadilo vseh v restavraciji,jaz sem v restavracije vedno tako zaposlena s sogovornikom,da tud nagcev nebi opazila..e vidis to ti je kultura in tisto ko recejo pozabiti na cel svet,poskusi,da bos manj depresivna in zagrenjena in se bos veliko bolj ukvarjala s tem kaj ti koristi in ne s tem kaj ti skodi..
en dober dedec na pijaci-to tebi manjka al pa zenska ce si moski..pol se ti bo jebalo kdo vlece in kdo ne..

ma boli me qurac za tvoje kadilo in kadilo vseh v restavraciji,jaz sem v restavracije vedno tako zaposlena s sogovornikom,da tud nagcev nebi opazila..e vidis to ti je kultura in tisto ko recejo pozabiti na cel svet,poskusi,da bos manj depresivna in zagrenjena in se bos veliko bolj ukvarjala s tem kaj ti koristi in ne s tem kaj ti skodi..
en dober dedec na pijaci-to tebi manjka al pa zenska ce si moski..pol se ti bo jebalo kdo vlece in kdo ne..[/quote]

Bravo.No, s tabo bi pa človek še mogoče šel na kavo 😉

(se ne ponujam ali silim – ‘ just figure of speach’ ;)

Sicer nisem kadilka in nisem debela, pa mi na kraj pamet ne pade, da bi kar obsojala nekoga, ki kadi ali je debel.

Lahko je debelost tudi bolezenska (bolezni ščitnice npr). In se ti zdi moralno, ga še s tem utrujat, mu moralizirati?.

Pa četudi nekdo, ki rad je? Vsak svoje kile nosi…

Protikadilski zakon pa podpiram. Naj se kadi v tem primernem in namenjenem prostoru ne pa vse povprek, kjerkoli..

Lepo se imejte.

Jaz se zelo slabo počutim, ker imajo kadilci možnost se kazat v AKVARIJIH (kadilnicah), to je čista diskriminacija, še za nas nekadilce naj postavijo akvarije.

en dober dedec na pijaci-to tebi manjka al pa zenska ce si moski..pol se ti bo jebalo kdo vlece in kdo ne..[/quote]

lubica, si že tolikokrat okazala svojo zagovedano, primitivno pamet, vse znaš itak samo na fuk obračat (jasno, deluješ po najbolj primitivnih vzgibih), da je s tako podenj neinteligentno butaro škoda sploh kakršnokoli debato odpirat.

lubica, si že tolikokrat okazala svojo zagovedano, primitivno pamet, vse znaš itak samo na fuk obračat (jasno, deluješ po najbolj primitivnih vzgibih), da je s tako podenj neinteligentno butaro škoda sploh kakršnokoli debato odpirat.[/quote]
neinteligentna ti je mama,ki te je skotila..
kdo pa mislis da si da bos komando vsem okoli sebe drzala,navadna big ass bitch pa nic drugega.
kaj te briga kdo kadi ,a gre iz tvojega zepa al kaj,zakon te je pa ze zascitil,na javnih prostorih ni kajenja,kaj se kokodakas,bi rada plinske celice za kadilce,ker niso po tvojem okusu in gremo s hitlerjem naprej
dream on..

lol, podenj :)))))

nov monoizem?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Normalno je, da se kadilce drugače obravnava kot debeluhe.

Debeluh, tudi če se nažira do onemoglosti, škodi samo sebi – to naj počne, če mu paše, drugih s tem ne ogroža, on ogroža samo svoje zdravje. Ne moti nikogar, kvečjemu estetski čut vsakega posameznika.

Kadilec pa ogroža in moti vse po vrsti. Ko še ni bilo protikadilskega zakona, nisem smela it v nobeno gostilno, niti ne v bar na eno kavo, ker je bil povsod dim, vonj se je prijel mojih las, moje obleke…. Po enem takem izhodu sem morala vse obleke dat v pranje in si umiti lase, ki si jih drugače umijem samo dvakrat tedensko.

In to so samo zunanji razlogi. Niti upam si ne razmisliti, kaj bi bilo, kakšno škodo povzroča pasivno kajenje pri tistih, ki morajo biti vsak dan izpostavljeni cigaretnemu dimu.

Kadilci se ne zavedate, kakšne posledico ima vaša razvada na vse ostale, ki morajo biti v stiku z vami. Okay, je če s svojo razvado škodujete sebi in vam je za to vseeno, ni pa treba, da zaradi vaše zasvojenosti drugi trpijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close