Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Diskretno srecanje

Diskretno srecanje

Iscem srecanje z njo diskretno dolenjska ter lj z okolico 😉

Pusti mail v zs ?

Odgovor na objavo uporabnika
misko27, 11.09.2025 ob 17:57

Iscem srecanje z njo diskretno dolenjska ter lj z okolico 😉

Pusti mail v zs ?

Če si za akcijo takoj zdaj torej sedaj potem se lah zmenima. Povej kgdaj in kdgje se loh srečama. Sem iz okol lj.

Pusti kontakt v zs

Ismeta, 11.09.2025 ob 18:03
misko27, 11.09.2025 ob 17:57

Iscem srecanje z njo diskretno dolenjska ter lj z okolico ?

Pusti mail v zs ?

Če si za akcijo takoj zdaj torej sedaj potem se lah zmenima. Povej kgdaj in kdgje se loh srečama. Sem iz okol lj.

misko27, 11.09.2025 ob 18:11

Pusti kontakt v zs

Kam to dam kontakt šta je to zs. Kontaktov ne puščam ne kličem nikamor pridi če hočeš ti povem kje te počakam. Fafam rada a ne mogu sem prhlađena mam zaštopan nos pa potem ne morem dihat. Bova se zmenila za ka druzgega. Pridi v Spodnja gmajna pri Sračkovcu tam v parku te počakam s kakšnim avtom prideš

Ismeta, 11.09.2025 ob 18:37

Kam to dam kontakt šta je to zs. Kontaktov ne puščam ne kličem nikamor pridi če hočeš ti povem kje te počakam. Fafam rada a ne mogu sem prhlađena mam zaštopan nos pa potem ne morem dihat. Bova se zmenila za ka druzgega. Pridi v Spodnja gmajna pri Sračkovcu tam v parku te počakam s kakšnim avtom prideš

sračkovcu ja ?

misko27, 11.09.2025 ob 18:38

sračkovcu ja ?

To ti je dol v šmartnem pri trzinu bebec neznalica nič ne bo jer si nepismen tak da tudi stoposto fukat ne znaš

Ismeta, 11.09.2025 ob 18:43

To ti je dol v šmartnem pri trzinu bebec neznalica nič ne bo jer si nepismen tak da tudi stoposto fukat ne znaš

A nj voham da je tam ? ?

misko27, 11.09.2025 ob 18:44

A nj voham da je tam ? ?

ce si za potem pridi drgač se pa ne zajebavaj ker mi ni do zajebancije me je jučeraj zajebal en kreten da sem zdaj prehlajena in nepojebena komaj čekam da pride moj iz zapora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close