Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija disketni pogon ne dela ! POMOČ PROSIM

disketni pogon ne dela ! POMOČ PROSIM

Ojla !

Ali mogoče kdo ve, kaj bi bilo lahko narobe da mi, ko vstavim disketo in hočem pogledati vsebino, vedno napiše vstavite disk v pogon A!?

In kako naj zadevo rešim?

P.S.: Pc sem že resitirala pa ni pomagalo!!

V naprej hvala za odgovore !!

LP
Maruša *

lahko je zanič disketa, lahko pa je zanič disketni pogon, lahko je narobe priklopljen. lahko

Ali se to dogaj pri vsaki disketi? Katere Win uporabljaš in od kdaj je problem? Uporabljaš kak drug OP sistem?
No da disketnik ne dela je lahko izklopljen v BIOSu, poškodovana disketa, izklopljen kateri od kablov, če je kdo kaj šaril po mašini in je po nesreči premaknil kable.mojemu sinu pa je na XPjih kar nehal delat in nič ga ni moglo pripraviti k delu razen format diska in ponovna naložitav XPjev. Podoben primer je bil z CD enoto, ko smo jo zamenjali z enoto drugega proizvajalca je pa vse u redu. Očitno se stvari v naših kištah kot mi ljudje včasih malo skregajo potem je pa problem,nekoga je treba okregat ali celo odstraniti iz delovnega okolja, da proces steče naprej. Pa veliko uspeha z odpravo nanake.

Ojla !

Sedaj mi že deluje !Ni mi jasno zakaj mi ni delal disketni pogon !
Ja naghajal je pri vseh disketah !
Potem pa sem pc ugasnila !In ko sem ga naslednjič prižgala je delovalo vse normalno !
res ne vem kaj naj bi bil vzrok za to !

Hvala za ponujeno pomoč !!

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close