Najdi forum

Jaz imam program NERO EXPRESS in si neznam kaj pomagat ,ker takšnih nastavitev ni kot so na linku kot si napisal Dir

Če imaš Nero Express potem ziher imaš tudi Nero Burning ROM.

Greš Start->Programi->Nero->Nero 6->Nero Burning ROM

Nero Express je okrnjena različica za noob-e z wizardi, če hočeš overburn potem moraš pognat Nero Burning ROM.

Če si default install napravil je tudi tukaj:
C:\Program Files\Ahead\Nero
To si skopiraj (označi in Ctrl-C), pa Start->Zagon in v tisto vrstico Odpri:
pa OK.

Če ne pa v navodila poglej ali pa support kontaktiraj (za overburn mislim), če imaš legalno verzijo…

LP

Kako pa naj preverim če moj cd rom sploh bere oz. zapisuje daljše cd -je od 700 Mb Prosim čimbolj enostavno

Ne vem, če ti lahko pomagam, tudi jaz imam samo NERO EXPRES legalen,
vem pa, da nisem vedel kaj naj s CD-ja vzamem dol sem pač samo to
naložil.
Pojdi v NERO EXPRES–>AUDIO CD–>NAPREJ–>NASTAVI–>RAZŠIRJENE
MOŽNOSTI in tam naredi kljukico.

najprej poženi nero burning rom, greš v zapisovalniki, klikneš izberi zapisovalnik in že imaš vse kar podpira tvoj pekaček (gledaš zapis čez mejo)

Ej bolha 30, pa kaj se ti norca delaš?

Še enkrat – copy paste iz (http://med.over.net/phorum/read.php?f=39&i=35509&t=35509)

Pa tvoj pekač podpirar overburn?
Glej ta link:
http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=253

Ne vem, kaj na tej strani ni jasno, screen-shooti, opisi, sicer v angleščini, na drugi slikici piše točno kjer mora pisat OVERBURN SUPPORTED, da zveš to informacijo.
Ali mogoče nisi pismen? Malo se pa je že treba potruditi in prebrati zadeve v celoti.

Še enkrat čisto na kratko in enostavno:
V Nero Burning ROM stisneš Ctrl-G, pa dobiš eno okno, kjer spodaj levo v predzadnji vrstici piše Overburn: Suported oz. Not supported
Če piše Not supported to pomeni, da ne bo šlo overburnat s tvojim pekačem.

Pa še nekaj:
Iz Nero Express pa prideš v Nero Burning ROM tako da klikneš gumb Nero, ki se nahaja v spodnji vrstici (drugi iz leve).

Toliko o tem, če ti zdaj ne uspe, potem pa res ne vem…

LP

Še enkrat – copy paste iz

Glej ta link:

———

Če ne znaš prepisat bolha…. izvoli linke pa samo klikni.
———

Sorry Dir 😉 , ker sem si drznila popravit tvoje linke. Mogoče jih ne zna prepisat.

Lp, Lady L

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close