Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Dinozavri-3D kino-za katero starost?

Dinozavri-3D kino-za katero starost?

Pozdravljeni,

zanime me, če ste si s svojimi otroki že ogledali film o Dinozavrih, ki se trenutno vrti v kinematografih. Koliko so otroci stari? Kakšni so vsi tisti efekti? Jih je bilo strah?. Skratka, prosim vas za čimveč vtisov, ki jih je film pustil na vas in na vaših otrocih.

Hvala vsem vnaprej in lep dan!

Jaz sem morala s 3,5-letnico zapustiti kino po 5-ih minutah, čeprav je povsem brez težav gledala Jurski park.

Gledat sem jo pa peljala zato, ker je nora na dinozavre in se jih ne boji, to pa je tudi dokumentarec in dejansko v njem ni nobenih groznih prizorov.

Kar pa je za otroke grozno, je to, da je 3D. Ker dejansko imaš občutek, da si notri.

Tako da jaz predšolskih otrok ne bi peljala gledat tega dokumentarca (čeprav sem jih v dvorani veliko videla, a ne vem, kako so oni dojemali, ker sem šla prva ven).

naš 8 letnik je noro užival, gledat ga je šel 2x, pa navija za vsaj še en ogled:))

Saj ne rečem, da ni super. Jaz sem bila čisto prevzeta, sem šla potem še 1x sama gledat:-)

Na ogled predstave sem peljala 3,5 letnika. Je zelo korajžen fant in je nekaj časa užival v strahu, potem pa se je navadil. Nama je bilo všeč.

No, jaz sem peljala gledat ta dokumentarec 3 otroke: 2 sta prvošolva, eden pa je star 4 in pol leta.
Priznam – sama sem pričakovala več od te 3D variante (bila sem prvič tu v Ljubljani, bila pa sem že pred leti v Gardalandu, pa v Parizu v Disneylandu,.. in tam je renično kaj videti!). Tole pa je bolj tako-tako.
Ta velikima je bilo kar všeč, nič strah, ta mali je pa tudi gledal, nič strah, celo dolgočasiti se je začel, ker je le na vsakih 5 minut kakšen kratek efekt…
Skratka – pejte gledat, nič posebnega, tudi zgodba ni neka težka, pač dolgočasen dokumentarec…
Ampak samo moje mnjenje…

New Report

Close