Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika dinozaver za na torto

dinozaver za na torto

Živjo!

A mi lahko aktera pomaga: sin bi rad imel na torti dinozavra…
Imate kakšno idejo kako bi to človek rpeprosto naredil…ali pa, če se kje kupi kakšna figurica – v Šparu vidim včasih figurice iz Meda Pu-ja…morda kaj podobnega?

Hvala.

Takšne plastične figurice dinozavrov so se prejšnja leta valjale po vseh stanovanjih, kar jih (z otroci) poznam. Gotovo jih še dobiš v kakšnih “vse za 300 SIT” trgovinah, na oddelkih z igračami, sploh v kakšnih supermarketih, kjer niso ravno specializirani za igrače, imajo pa množico bolj poceni robe.

Prepričana sem, da boš dobila.
LP Mimi

A-ja. Nisem pomislila, da bi dala gor kar plastičnega. Sem mislila na kakšnega jedilnega…no, se bom pa kako drugače znašla…

V KAvarni galeriji Grad v Rožni dolini v LJ so včasih “naprintali” poljubno slikco na neke vrste “jedilni papir” – izgleda kot ena hostija recimo, slikca gor je pa res taka, kot bi bila naprintana. Ne vem, ali jo naredijo “za domov”, za njihove torte se jih je dalo naročiti.
Za bolj “3D” efekt pa po marcipan, jedilno barvo, pa bo gotovo fino.
Pa tudi nasvet od Mimi N. je prima – lahko narediš celo zbirko na torti, pa še ostali bodo dlje časa, kar pri ljubitelju teh zverinic ne bo odveč.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close