Najdi forum

dilema

Pozdravljene,
Zelo bi bila vesela, če katera ve kako rešiti mojo situacijo. Ma ni nič dramastičnega.
Dobila sem odločbo za otroški dodatek in se nameravam pritožiti, ker so ni upoštevali tudi moje dohodke. ( tako mi je tudi svetovala gospa, kjer sem vlogo oddala ) Sedaj pa bom v roku enega tedna podpisala delovno pogodbo za skrajšan delavni čas. Sploh ne vem ali se naj pritožim ali ne ?Zanima me ali če se pritožem in mi bodo zvišali OD in bom potem javila da sem se zaposlila ( za 3 mesece ) zopet zmanjšali OD ali če se sploh ne pritožim in mi bodo vseeno zmanjšali OD. Vem da sem zakomplicira, vendar vseeno. Ne vem kaj bi bilo bolje !

Upošteva se stanje za nazaj. Malo nejasno mi je vse skupaj.

Ma v bistu je tako, da sem leta 2005 prvič vložila zahtevez za otroški dodatek in takrat sem imela porodniško. Potem pa nisem bila več zaposlena. Lansko leto sem prinesla potrdilo iz zavoda da ne prejemal dohodka in mi mojega niso upoštevali. Letos pa nisem mogla to uveljavljati ker se to da samo enkrat. Če se pa pritožiš pa ti to upoštevajo. Sem pa mislila, da če se na novo zaposliš da moraš javiti centru.

Ja, vseeno se pritoži. In ja, novo zaposlitev moraš javiti centru.

Vsako spremembo moraš itak javiti centru, tako da nimaš kaj razmišljati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close