Dilema: Kam na morje?
Jst pa teb Severno Korejo, da ga debelinkotu malo zmasiras.[/quote]
Če se že izdajaš za Eno južno, šiši j z malo črko, drugače moraš meti pa res beden lajf, da se sraviš kaj takega početi, zato ker si fouš, da ima Ena južna toliko občudovalcev in so njeni odgovri pametni in realni brez olepševanja.
Sej meni je tudi všeč, pa ne bom zaradi tega zdaj take bedarije počel, kakor jih počneš ti.
Pa lepo velikonočno nedeljo ti želim.
Jst pa teb Severno Korejo, da ga debelinkotu malo zmasiras.[/quote]
Če se že izdajaš za Eno južno, šiši j z malo črko, drugače moraš meti pa res beden lajf, da se sraviš kaj takega početi, zato ker si fouš, da ima Ena južna toliko občudovalcev in so njeni odgovri pametni in realni brez olepševanja.
Sej meni je tudi všeč, pa ne bom zaradi tega zdaj take bedarije počel, kakor jih počneš ti.
Pa lepo velikonočno nedeljo ti želim.[/quote]
Sem hotela nekaj podobnega napisat o avtorju, ki misli, da je duhovit, je pa prav beden.
S tole Eno južno nimam nič, niti mi je všeč, niti mi ni všeč, za moj okus malo preveč klepetava, ampak to je njena stvar, jaz pa na forumu lahko tudi preskočim, če se mi ne da njenih postov brat.
Pa lepo velikonočno nedeljo ti želim.[/quote]
Sem hotela nekaj podobnega napisat o avtorju, ki misli, da je duhovit, je pa prav beden.
S tole Eno južno nimam nič, niti mi je všeč, niti mi ni všeč, za moj okus malo preveč klepetava, ampak to je njena stvar, jaz pa na forumu lahko tudi preskočim, če se mi ne da njenih postov brat.[/quote]
To je stara znanka tega foruma. Sedaj je par let ni bilo. Pa se je spet pojavila:(.
S tole Eno južno nimam nič, niti mi je všeč, niti mi ni všeč, za moj okus malo preveč klepetava, ampak to je njena stvar, jaz pa na forumu lahko tudi preskočim, če se mi ne da njenih postov brat.[/quote]
To je stara znanka tega foruma. Sedaj je par let ni bilo. Pa se je spet pojavila:(.[/quote]
Mi je res čisto vseeno, če je ali ni, njena stvar, če mi pa preveč naklada, pa ne berem.
Temu avtorju sem samo morala komentirat, ker se mi smilijo taki ljudje, ko mislijo, da so face, v resnici so pa bogi.
To je stara znanka tega foruma. Sedaj je par let ni bilo. Pa se je spet pojavila:(.[/quote]
Mi je res čisto vseeno, če je ali ni, njena stvar, če mi pa preveč naklada, pa ne berem.
Temu avtorju sem samo morala komentirat, ker se mi smilijo taki ljudje, ko mislijo, da so face, v resnici so pa bogi.[/quote]
Kaj si hotel/a povedat “podobno mislim” ?!?
Najprej dokaž potem pa laji, ok? V nasprotnem pa začepi! Ker z obrekovanjem in raznim obtoževanjem lahk odgovarjaš 😉
Vrjamem pa, da za vsem tem izdajanjem z mojim nickom pa tud par ostalih, stojiš glih TI.
Auuuu, a tud tuki si odprl/a temo? :)))
Da te popravim, s frendom ali pa s tipom 😉
Pa škoda ker vina ne pijem, imam raj pir 🙂
Teb pa res dogaja, si bolna v glavo hudo. Veš, bliz Fužin je Polje, prid mal na pregled, pa boš še bližje men ;)[/quote]
Kaj je soseda? Spet bitke in borbe. Hahaha[/quote]
Ne gre brez, eni sm očitno trn v peti 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.