Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Diktatorski šef

Diktatorski šef

Imam opravka z nekim diktatorskim šefom, ki sicer ni moj šef, ni mi nadrejen v nobenem pogledu. Prav vsi se mu uklonijo in se ga izogibajo zaradi njegovega freh odnosa, meni pa je počil film in sva se spičila že na prvem sesatnku. Dosledno spoštujem vse po hierarhiji višje od mene, ampak takega obnašanja nisem mogel požret,….Sedaj me hoče še jebat, jaz se ne pustim, noben drug pa se mu ne upa ali ne more zoperstavt, niti moj šef ki je njemu hierarhično enakovreden.

Jaz ne morem prek svojih načel, ne pustim se hodit po glavi. Čutim pa, da me to izčrpava. Kako se zoperstavt takim ljudem, katera je njihova šibka točka?

lp, p1

Pozdravljen,

v veliko podobnih primerih potegne najkrajšo zaposlenec – v tem primeru ti sam.

Pred izgubo zaposlitve se je najbolje zavarovati že v naprej.

Na trgu obstaja zavarovanje, ki ti krije vse odvetniške in sodne stroške v primeru spora z delodajalce – tudi v primeru odpovedi delovnega razmerja. Mesečna premija je minimalna – 7,99 EUR, pa še 1 brezplačen nasvet odvetnika je vključen vsak mesec za katerokoli področje.

Sama sem imela že 2 primera, ko sem uporabila zavarovanje. Po nasvet pa se obrnem večkrat – zaradi občutka varnosti in sigurnosti.

Stvar deluje kot obljubljajo. Pomembno je, da imaš zavarovanje sklenjeno pred odpovedjo.

Skleneš lahko na: www.arag.si

Lep pozdrav,
Nuša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close