Digitalni ustvarjalec
Naj me nekdo razsvetli ali po kmečko razloži, kaj je na FB #digitalni ustvarjalec#. Poznam dve kokoški, ki nista več življenju še nič pametnega naredili. Kopirata razne citate raznoraznih prodajalcev megle, vabita na kuharske delavnice, vrtnarita in se gresta tete Pehte…
Aja pa nekaj čez 5000 #prijateljev# imata.
Hvala za pojasnilo.
Anonimus420, 26.08.2025 ob 13:10
Naj me nekdo razsvetli ali po kmečko razloži, kaj je na FB #digitalni ustvarjalec#. Poznam dve kokoški, ki nista več življenju še nič pametnega naredili. Kopirata razne citate raznoraznih prodajalcev megle, vabita na kuharske delavnice, vrtnarita in se gresta tete Pehte…
Aja pa nekaj čez 5000 #prijateljev# imata.
Hvala za pojasnilo.
Sedaj je v teku razkroj svetovnega spleta. To v praksi pomeni, da bo lahko čez noč, ampak res čez noč, pristala masa ljudi na ničem. No money no fanny. Kdor se danes vpisuje v šole, roke in znanje bodo dobile veljavo. Preživel boš od dela za goli obstanek.
iDESI ?, 26.08.2025 ob 15:52
Ta oznaka “Digital creator” ne pove ničesar bistvenega. FB pač ponuja možnost naprednih nastavitev predstavitve in ko človek to izbere, mu FB samodejno dodeli to oznako. Čisto brez veze. Tudi meni jo je prilimal, ko sem vklopil napredni način.
Hvala za info.
Enostavno, 26.08.2025 ob 15:58
Sedaj je v teku razkroj svetovnega spleta. To v praksi pomeni, da bo lahko čez noč, ampak res čez noč, pristala masa ljudi na ničem. No money no fanny. Kdor se danes vpisuje v šole, roke in znanje bodo dobile veljavo. Preživel boš od dela za goli obstanek.
Hvala za info. Meni #devojki sa sela# je že od začetka jasno, da bom in sem, živela od dela svojih rok.
Forum je zaprt za komentiranje.