digitalni sprejem
Vem, da ni ravno telefonija ali računalništvo, pa vendarle…morda mi lahko kdo pomaga.
Sem naročnik Telemachovega trojčka v Kopru.Do njihove nadgradje konec marca sem na svojem Philipsu 32PEL 5604H (ki ima vgrajen DVB-C in MPEG-4, kar naj bi bil pogoj za sprejem digi signala) dobila preko 100 programov v digi tehniki in nekaj 10 radijskih postaj.Po posodobitvi ne dobim nobenega digitalnega kanala in nobene radijske postaje.
Po navodilih Telemacha, ki jih je ob nadgradnji omrežja objavil na njihovi spletni strani nisem mogla ponovno nastavit programov, ker sem pač laik. Klicala sem njihovo tehnično podporo in odgovorili so mi, da je kriva moja TV in da mi lahko, proti plačilu, pošljejo tehnika ,da mi ponovno namestui programe.
Ko sem sama poskušala le-te namestiti ,mi je TV izpisal, da ne zazna modema…kaj to pomeni? Da je vendarle “napaka” na Telemachovi strani in da naj vztrajam, da mi oni povrnejo TV v prvotno stanje (konec koncev ne plačujem le za 30 programov v analogni tehniki) ali je pač res bolje, da pokličem serviserja in ga plačam, da mi nastavi,ponovno, programe?
Hvala za morebitno pomoč in razlago.
Forum je zaprt za komentiranje.