digitalni fotoaparat
# digitalni video modus: 320 x 240 točk/24 fps
# dolžina snemanja odvisna od uporabljenega medija
digitalni fotoaparat:
# 1,7″ TFT barvni zaslon
# samosprožilec z zakasnitvijo 5/10 sek.
# podpira SD spominske kartice do 1 GB
# USB priključek 2.0
# 4 x digitalni Zoom
# vgrajen pomnilnik 32 MB
# bliskavica s tremi funkcijami
Neposredni prenos slike na osebni računalnik in internet
tehnični pogoji:
# Windows 98/2000 ME/XP ali MAC OS 9.0 ali višji
# delovni pomnilnik 32 MB ali več, 128 MB pomnilnega prostora na trdem disku
# barvni zaslon, 800 x 600 točk, barvna globina 24 Bit
# priključek USB
Ali je ta fotoaparat vredu?
no če je Traveler, potem pa mora biti ustrezna cena med
5.000 in 10.000 sit in niti ficka več, saj za nekaj tisočakov več
dobiš čisto spodoben fotkič, ki ni znamke Traveler ;)))
ampak kaj drugega: Olympus, Canon itd…Fuji…
Malce poglej – mogoče pa tudi čez mejo..
lp
Tomaž07 Vrednost digitalca ni ne v pikah ne v nekih kvazi podatkih, ki jih takele firme malo prilagodijo. Saj ne rečem, morda je ta model čisto dober zate, ampak, če je prodajalec pravi ti bo dovolil posneti par slik v trgovini in ti jih bo shranil na disketo, še bolje pa je vzeti svojo ali izposojeno primerno kartico, pa na probo. Potem pa doma v miru pogledaš slikce, jih predelaš, kakšno neseš razvit in vidiš ali je to to, ali ni. Sam imam Nikona 2000 Colpix, se pravi, da ima samo! 2M pa je za izlete, rojstne dni in družinske potrebe dovolj. Ko sem hotel kupiti 5m sem v BTCju prosil prodajalca in aparat preizkusil, slike niso toliko boljše za moje potrebe in mi stari še služi, torej preizkusi, važen je optični zoom in kvalieta tipala ter objektivov, to pa da ceno.
Pa veliko sreče pri nabavi.
Ti samo kupi, Klemenxx ti je fouš, ker je svoje aparate drago plačal ;-))))
Zdaj pa resno: pri digitalcih je tako kot drugje v tehniki;kolikor denarja toliko muzike, včasih pa še to ne. Vedeti moraš, da je v takem cenenem modelu slikovni čip ž kvalitete, to pa za seboj potegne kup nevšečnosti, ki rezultirajo v nekvalitetni sliki. Da o procesorju in optiki sploh ne govorimo. Lahko pa nam ne verjameš in se učiš na lastnih napakah. Na tvojem mestu bi poiskal rabljenega Canona A70 ali kaj podobnega. To, kar je napisal router, je čista resnica; 2MPix je dovolj za povprečnega uporabnika, če je aparat kvaliteten.
No, 2 mega pixlov je za današnji trend že kar spooodnja meja. 3 – 4 mega pa res večini zadošča. Traveler, heh. Dajte no mir. Ne kupujte računalnikov in digitalcev v Tušu. To je sicer res hitro pokvarljiva roba, a vendarle dosti drugačna od banan in Actimela. Na tržišču je masa modelov vseh priznanih blagovnih znamk v vseh cenovnih razredih. Ziher bo najcenejši Olympus našišal tega travelerja.
Forum je zaprt za komentiranje.