Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija digitalne fotografije – dm

digitalne fotografije – dm

Pozdravljeni. Rada bi naročila digitalne fotografije pri dm-u, pa ne znam izbrati formata fotografije. Pri klasiki sem navajena na format 10×15, pri dm-u pa ponujajo format 11×15. Ali to pomeni, da bo fotografija večja in ne bo šla v klasični fotoalbum. Prosim, če mi lahko svetujete. Hvala.

Pozdravljeni!

Format 11×15 ne gre v klasični album. Sem prvič naročila ta format in nikoli več, sedaj imam te slike še vedno v vrečki.
Vedno naročam 10×13 in so čist ok. Drugače pa pri dm imajo super slike, le včasih se zgodi, da kakšna ni uredu, ima kakšno črno piko ali liso, tisto pač zavržem. So pa najbolj ugodni.
Jaz že dosti časa naročam samo pri njih.

kaj pa Hartlauer?So tudi ugodni in imajo kvalitetno izdelavo

Na iternetnem programu je napaka, smo se fajn že mi naplahtali.

kaksna napaka? Jaz nisem imela tezav. No, edino format je res cuden, potem pa prodajajo tudi album za vecje formate, ampak samo z enim vzorcem :/ ko kupis enega in ga napolnis, moras drugam kupit drugacnega, da nimas cisto enakih.

Kje naj bi bila napaka in kakšna – pri Hartlauer ali DM. Ravno imam namen zagnati program naročanja pri DM. Ali mi lahko razložite kaj več o firmi Hartlauer – ker prvič slišim zanjo. Ali format 10×13 lepo izgleda v albumu 10×15. Hvala

Kot sem že zgoraj napisala, da je format 10×13 čist ok in zgleda tudi ok.
Za preiskus pa naročite samo enih par slik, da vidite kakšne so, potem pa še ostale.

lp

V Hartlauer-ju sedaj (v Cityparku), ko so odprli prenovljeno trgovino nimajo več storitve razvijanje fotografij. Ne vem kako je z njihovimi poslovalnicami drugod po Sloveniji.

A je kdo že dal delat foto knjigo??? Me zanima kako izgleda.

New Report

Close