Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija digitalec za ca 200 €?

digitalec za ca 200 €?

Verjetno že Nx postavljeno vprašanje…. …sori, zdaj bo še 1x :))

Kateri digitalni fotoaparat (kompaktni seveda) svetujete za ceno ca 200€? No name firme odpadejo, drugih pogojev (še) nisem postavila. Uporabljala bi ga pa predvsem za slikanje oseb, kake panorame, krajina,… odpadejo.
V poplavi izdelkov se sploh ne znajdem, opisane karakteristike mi ne povejo nič (vem kaj je zoom in velikost LCDja, samo to verjetno nista glavni karakteristiki, na katere je treba biti pozoren pri nakupu) hkrati pa v vsaki trgovini svetujejo kaj drugega,…

Hvala za nasvete, LP J

OK v redu, recimo da sem si ogledala ponudbo… hm no laično predelala razpoložljiv material in si nekako “izbrala” – no ne še izbrala, seveda so drugi predlogi še vedno dobrodošli, Sonyjev Cyber Shot DSC-W55 in/ali Olympusov MJU740. Ali gledam v pravi smeri???

oj, jukatan, me zanima, če si že kupila željeni izdelek.
tudi sama se namreč odločam za sonyja w55 in bi me zanimalo, kako si kaj zadovoljna z njim,

Ne, nisem še kupila, ker se je malo zataknilo pri financah. Sem se pa načeloma odločila za W55, mi je všečna oblika, preprost za uporabo, pa še sedaj imam enega Sonyja (4 leta) in sem z njim zadovoljna (moti me le velikost LCDja, ki je čist premajhen).

ok, jaz sem ga naročila preko interneta in zdaj čakam nanj. cena pa se je v kompletu dvignila kar krepko preko 200 evrov. Upam, da bom zadovoljna. 🙂

no kako je z nakupi-zadovoljni ali ne, komentarji…

zadovoljna s sonyjem w55, ima velik zaslon, zaenkrat še nisem opazila nobenih slabih lastnosti razen precejšnje zakasnitve posnete fotografije od trenutka, ko stisnete na sprožilec. ampak v tem cenovnem razredu je to verjetno običajno.

m imamo Fujitsu Finepix A900
tisti, ki se spoznajo, ga hvalijo, jaz še nimam pojma

New Report

Close