Najdi forum

dig. fotoaparat

Rad bi kupil čim cenejši rabljen digitalni fotoaparat ki ga bi rabil samo za slikanje knjige da mi ne bi bilo treba skenirat vsake strani posebej ker to vzame precej časa. Načeloma bi lahko imel digitalni fotoap. črnobelo sliko 🙂

Zanima me koliko SIT bi naj dal za tak fotoaparat, da bi bil tekst iz fotografije čitljiv oz. koliko megapikslov bi moral imet tak fotoaparat?
Hvala

2 MB ,v Metroju(Gradec) dobiš zdaj 5 MB Trusta za 139 €.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ne hodim čez mejo

potem pa pocakaj se 3 mesece in pol, potem pa si iz fotelja naroci po posti domov.

Hej v ta bližjo trgovino Big bang (ali neki podobnega je – nikol ne gledam kaj pieš gori) ali v Merkur zavij pa ti bodo svetovali katerega in tud cene so zelo različne. Tko si dobičš informacije, na spletni strani bolha.com pa boš tud našel kaj zase.

Ciao

Tajan

zakaj 3,5 mesca? iz kere trgovine naj naročim 🙂

Koliko pa si pripravljen dati za pravo mašino?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ja dejte prebrat še enkrat ko sem na začetku pisal da rabim ČIM CENEJŠEGA-RABLJENEGA (TOLK DA SI BOM LAHK 100 STRANI V KNJIGI POSLIKAL) Pa ne mi zdej za skener govort ker bom popenu!!

Ti kar.

Preden pa popeniš še povej ali misliš imeti knjigo potem kot sliko (slika teksta požre kar dosti) ali boš potem vse skup obdeloval z OCR programom?

Pa še to: če imaš kak navaden fotoaparat lahko vse skupaj narediš tudi z njim: poslikaj, kot bi z digitalnim, potem pa daj razviti film na CD – rom, to danes počno že skoraj vsi foto studii, stane pa 1500 sit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close