Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika DIETA-KAJ NAMESTO MESA

DIETA-KAJ NAMESTO MESA

Našla sem način prehrane, ki mi ustreza- nisem lačna, kile gredo dol. Sicer gre tako:
Zajtrk: velika skodela bele kave
Kosilo : kuhano meso (govedina, piščanec ali puranji zrezek, riba) in zelenjava.
Večerja: zelenjavna juha

Problem je v tem, da nisem ravno ljubiteljica mesa. Kakšen mesec se bom že žrtvovala, bo šla potem itak vsa svinjarija ven, kljub temu pa me zanima, če ima kdo kak predlog s čim ga nadomestiti. Krompir, kruh, testenine… prepovedano. Če pa jem samo zelanjavo, bom lačna in z izgubo kg. ne bo nič. Tudi priprava ne sme biti zapletena, kajti dišave pri kuhanju vzbujajo apetit.
Hvala za predloge.

Pozdravljena,
Namesto mesa lahko ješ SIR ali pa TOFU.
Veliko uspeha pri Dieti
Heli

Poskusi pripraviti ribo na naslednji način:
File osliča speči v ponvi in ga daj v pekač. Na file naloži tanke rezine paradižnika, posoli, popopraj, potrosi malo origana in posipaj z naribanim sirom. Zapeči v pečici.

V skrajni sili ti ostanejo še vedno proteinski šejki, ki so nemastni, brez sladkorja, običajno narejeni iz sirotke.Z enim šejkom z mlekom dobiš toliko proteinov, da nadomestiš manjši zrezek.

Vsa kuhana hrana je mrtva hrana.
Z kuhanim mesom in verjetno tudi z kuhano zelenjavo tvoje telo strada, ker ne dobiva potrebnih vitaminov in mineralov in je na daljši rok skodljiva za zdravje.
Zato jej veliko surovega sadja in zelenjave pa oreščke.

iBi -> Hin zur Nature
(zdrava hrana,ki tekne)…ljudem,živalim in naravi prijazna delikatesa…

Povpraševanje po zdravi prehrani je danes večje kot kdajkoli prej.Ne mine dan,da ni kakšnega poročila o škandalu z živali-pesticidi v sadju in zelenjavi, dioksin v ribah in jajcih, antibiotiki v prašičih,da ne govorimo o BSE,…

Zato smo se usmerili na proizvodnjo živalim prijazne (veganske) hrane.

več informacij dobite v naslednem prispevku…

iBi ….

Irena Alibaba je pisal/pisala:
>
> Našla sem način prehrane, ki mi ustreza- nisem lačna, kile
> gredo dol. Sicer gre tako:
> Zajtrk: velika skodela bele kave
> Kosilo : kuhano meso (govedina, piščanec ali puranji zrezek,
> riba) in zelenjava.
> Večerja: zelenjavna juha
>
> Problem je v tem, da nisem ravno ljubiteljica mesa. Kakšen
> mesec se bom že žrtvovala, bo šla potem itak vsa svinjarija
> ven, kljub temu pa me zanima, če ima kdo kak predlog s čim ga
> nadomestiti. Krompir, kruh, testenine… prepovedano. Če pa
> jem samo zelanjavo, bom lačna in z izgubo kg. ne bo nič. Tudi
> priprava ne sme biti zapletena, kajti dišave pri kuhanju
> vzbujajo apetit.
> Hvala za predloge.

No mogoče bo tole zvenelo kot reklama, ampak jaz se že 3 mesece navdušujem nad Mapom oz. Proshapom. To je živilo ki vsebuje edinstveno patentirano sestavo življensko pomenbnih aminokislin v najčistejši prosti kristalni obliki . 99, 9 % aminoksilin se uporabi kot predstopnja v sintezi beljakovin . V presnovi pa se ne tvorijo nikakršne zdravju škodljive snovi. Je skoraj brez kalorij, telo ga vsrka v 25 minutah je 100 % naraven. Primeren je za športnike, bolnike, izčrpane, pri dietah, pri krepitvi mase in utrjevanju telesnega tkiva , za vegetareijance,za regenracijo celic , za otroke, starejše…. učinki so naravnost čudežni in to že zelo kmalu.Več informacij na strani :
http://gohslovenia.cjb.net/
– glej pod članke o mapu

Preizkušeno deluje !In čez mesec dni ga bo možno tudi kupovati v Sloveniji – za 1 mesec/150 tablet/ bo cca 17.000 sit stroškov, za sedaj se naroča iz Švedske na način mrežnega marketinga. V Italiji se ga tudi kupi v lekarnah pod drugim komercilanim imenom samo ni tako kvaliteten kot švedski – no in v Sloveniji bomo dobili švedskega. Aleluja !

no še to sem pozabla povedat – da se odkar to jemljem se nič ne sekiram več če ne dobim beljakovin -živalskih s hrano . Krvni rezultati so odlični, fizična konsitucija se je popravila in sploh je vse odlično —– to nikakor ni primerljivo s tistimi aminokislinami ki se dobijo v fitnes centrih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close