DIETA-KAJ NAMESTO MESA
Našla sem način prehrane, ki mi ustreza- nisem lačna, kile gredo dol. Sicer gre tako:
Zajtrk: velika skodela bele kave
Kosilo : kuhano meso (govedina, piščanec ali puranji zrezek, riba) in zelenjava.
Večerja: zelenjavna juha
Problem je v tem, da nisem ravno ljubiteljica mesa. Kakšen mesec se bom že žrtvovala, bo šla potem itak vsa svinjarija ven, kljub temu pa me zanima, če ima kdo kak predlog s čim ga nadomestiti. Krompir, kruh, testenine… prepovedano. Če pa jem samo zelanjavo, bom lačna in z izgubo kg. ne bo nič. Tudi priprava ne sme biti zapletena, kajti dišave pri kuhanju vzbujajo apetit.
Hvala za predloge.
iBi -> Hin zur Nature
(zdrava hrana,ki tekne)…ljudem,živalim in naravi prijazna delikatesa…
Povpraševanje po zdravi prehrani je danes večje kot kdajkoli prej.Ne mine dan,da ni kakšnega poročila o škandalu z živali-pesticidi v sadju in zelenjavi, dioksin v ribah in jajcih, antibiotiki v prašičih,da ne govorimo o BSE,…
Zato smo se usmerili na proizvodnjo živalim prijazne (veganske) hrane.
več informacij dobite v naslednem prispevku…
iBi ….
Irena Alibaba je pisal/pisala:
>
> Našla sem način prehrane, ki mi ustreza- nisem lačna, kile
> gredo dol. Sicer gre tako:
> Zajtrk: velika skodela bele kave
> Kosilo : kuhano meso (govedina, piščanec ali puranji zrezek,
> riba) in zelenjava.
> Večerja: zelenjavna juha
>
> Problem je v tem, da nisem ravno ljubiteljica mesa. Kakšen
> mesec se bom že žrtvovala, bo šla potem itak vsa svinjarija
> ven, kljub temu pa me zanima, če ima kdo kak predlog s čim ga
> nadomestiti. Krompir, kruh, testenine… prepovedano. Če pa
> jem samo zelanjavo, bom lačna in z izgubo kg. ne bo nič. Tudi
> priprava ne sme biti zapletena, kajti dišave pri kuhanju
> vzbujajo apetit.
> Hvala za predloge.
No mogoče bo tole zvenelo kot reklama, ampak jaz se že 3 mesece navdušujem nad Mapom oz. Proshapom. To je živilo ki vsebuje edinstveno patentirano sestavo življensko pomenbnih aminokislin v najčistejši prosti kristalni obliki . 99, 9 % aminoksilin se uporabi kot predstopnja v sintezi beljakovin . V presnovi pa se ne tvorijo nikakršne zdravju škodljive snovi. Je skoraj brez kalorij, telo ga vsrka v 25 minutah je 100 % naraven. Primeren je za športnike, bolnike, izčrpane, pri dietah, pri krepitvi mase in utrjevanju telesnega tkiva , za vegetareijance,za regenracijo celic , za otroke, starejše…. učinki so naravnost čudežni in to že zelo kmalu.Več informacij na strani :
http://gohslovenia.cjb.net/
– glej pod članke o mapu
Preizkušeno deluje !In čez mesec dni ga bo možno tudi kupovati v Sloveniji – za 1 mesec/150 tablet/ bo cca 17.000 sit stroškov, za sedaj se naroča iz Švedske na način mrežnega marketinga. V Italiji se ga tudi kupi v lekarnah pod drugim komercilanim imenom samo ni tako kvaliteten kot švedski – no in v Sloveniji bomo dobili švedskega. Aleluja !
Forum je zaprt za komentiranje.