Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika dieta iz kliničnega centra

dieta iz kliničnega centra

Ali katera pozna dieto iz kliničnega centra.
Povejte mi, kaj lahko pijš zjutraj namesto kave brez sladkorja, ker kave ne pijem, kaj lahko jem namesto špinače prvi dan za kosilo, ker resnično ne morem jesti špinače (mi gre kar na bruhanje).
Kakšna kuhana šunka je mišljena en dan za kosilo in en dan za večerjo – ali je to svinjski vrat – samo to je zelo mastno???

Če katera pozna to dieto naj mi prosim opomaga saj je menda zelo uspešna!!!

HVALA

Si pa malo zgrešila forum! Kle vsi radi dobro jemo in se redimo …..

lp

Jaz sem enkrat sprobala to dieto po nasvetu zdravnice, pa je zelo fino uspela in sem v 2 tednih zgubila kaksnih 4-5 kg. Ker kave takrat nisem pila, mi je svetovala nescafe, ki je tudi zalegel, rekla pa je, da mora bit ali kava ali nescafe, ker te to na tesce zjutraj pozene in pripomore k dieti.

Kuhana sunka je taka sunka, kot se jo kuha za veliko noc. Kupis jo ze kuhano in pakirano v kosu. Jaz sem stran obrezala vso mascobo (ki je itak ni bilo veliko) in jedla samo del brez masti.

Moram te pa na nekaj opozorit: jaz sem se v tistih 2 tednih tako prenajedla zrezkov in zelene solate, da od takrat ne enega ne drugega ne jem, pa je od tega ze skoraj 5 let. Samo da bos vedela, da se kaj takega lahko zgodi.

mislim,da se lahko kavo nadomesti s pravim cajem!? lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close