Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Diesel kavbojke

Diesel kavbojke

KJE bi lahko dobila Diesel kavbojke??

LP in hvala

Diesel ima trgovino na Miklosicevi.

pa tud na Trubarjevi.

Se nekaj sem se spomnila. Dieselima trgovino v Portorozu, kjer so hlace znatno cenejse. Ne spomnim pa se, v cem je finta. So pa sigurno original.

kaj imajo v teh trgovinah tudi moške kavbojke? Moj namreč že nekaj časa išče Diesel ali Replay kavbojke pa jih nikjer v Sloveniji ni za dobiti.

Imajo tudi moske kavbojke. Ampak samo Diesel. Pojma nimam, kje se pa da dobi Replay.

Rada bi samo dodala, da so Dieslove kavbojke res drage, venf+dar vredne vsakega tolarja. Zellloo kvalitetne, modeli enkratni.

kje bi našla trgovino replay in danza?

Dobre kroje ima(zame osebno) samo Esprit..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Disel kavbojke imajo tudi v emporiumu (LJ)

Danza je v btc-ju v tisti stavbi ko mueller. lp

koliko časa imajo garancijo? hočem reči, če jih prineseč čez 16 mesecev, ali ti bodo vpoštevali reklamacijo ker trajajo isto kot tiste ih china shopa ki stanejo 15 eur? Zanima me, ker npr. v Angliji zamenjajo marsikaj, če je razlaga in utemeljitev. Vrnejo denar brez problema, če je njihova napaka glede kakovosti npr. Kako je pri dieselu? Če je isto kot pri ostalih trgovinah, potem se mi njihova cena ne splača plačat, samo “na zaupanje”.

Replay se dobi po useh trgovinah Avenija. Največ majo pa u mercatorju v šiški 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close