Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DIANE 35

DIANE 35

do sedaj sem imela triregol,ki so malo prešibke in mi je napisala diane 35,zanima me kako se obnesejo in glede na to da z preje omenjenimi nisem imela kontraindikacij ali so možne pri teh

Kako posameznica odreagira na jemanje posameznih KT, ne more predvideti nihče.
Lahko le povem svojo izkušnjo, da so bile to moje zadnje KT (pred tem preizkusila več njih) in tudi te mi niso bile po kake pol leta dovolj močne (vmesne krvavitve), potem sem vse skupaj opustila. Sicer drugih reakcij nisem imela, po njih se mi je celo libido povrnil.

Jaz sem imela pa ene 3 mesece po začetku jemanja depresijo, ki je sicer minila sama od sebe (nisem nehala jesti tablet), a je bilo kar čudno in sem od tedaj bolj razumevajoča do tistih, ki imajo to bolezne v hujši obliki. Koža je postala fantastična po 3 mesecih, dobila 2 kg gor, ki sta šli dol takoj, ko sem ukinila tablete, pa libido se je kar opazno zmanjšal.

Pri meni:
– krasna koža, mozolji prvič v življenju izginili
– libido upadel na nulo – zato sem prenehala z jemanjem
– teža nespremenjena
-nobenih drugih stranskih učinkov

Dobila sem globoko vensko trombozo s pljučno embolijo – ampak itak bi dobila po katerihkoli KT, ker sem nagnjena k temu. (čeprav se mi zdi, da so diane še prav posebej nevarne za to)

nič posebnega! (mozolji pa res papa)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close