Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Devici nudim veliko

Devici nudim veliko

A te zanima parfum,kaj drugega?Piši mi in se zmeniva če si ozka Mojca

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7445, 10.06.2025 ob 19:12

A te zanima parfum,kaj drugega?Piši mi in se zmeniva če si ozka Mojca

Jebo te parfum za 10€. V rit si ga porini.

Lahko mi ga ti,te zanima, si ozka spodaj, piši mi da se zmeniva

Anonimno 7445, 10.06.2025 ob 20:10

Lahko mi ga ti,te zanima, si ozka spodaj, piši mi da se zmeniva

Nič ne bo. Prvo ponujaš veliko denarja, potem ko se pa zainteresiram pa ceneni parfum. Mislim da si en prevarant brez denarja. Pri meni ti ne bo uspelo. Adijo!!!

Zanima katero devico srečanje za nagrado…? Moj kontakt pravipristen@gmail.com.

Mojca piši mi,vse se bova zmenila,ti moja pohotnica

Sofija904, 08.06.2025 ob 15:08

Sem srednješolka prvi letnik in sem devica. Izhajam iz socialno šibkejše družine in bi rada kljub vsemu letos šla na morje in imela še nekaj za naslednje leto ko moram kupiti učbenike. Pričakujem da si zdrav in urejen ter diskreten saj ne želim da se razve. Ker mi bo prvič moraš biti nežen in spoštljiv. Pričakujem pa tudi nagrado ki mora biti nekje med 1500 in 2000. Izbrala bom samo enega in nič več. Srečanje bo samo enkratno vendar cel večer. Ko opraviva je to to in zaključima. V kolikor je tako doživetje zate ok se lahko dogovoriva. Napiši na kratko zakaj bi bil ti tisti ki si zasluži mlado devico.

hej kuža. ne delaj tega ni vredno. vem nekaj o denarju. ja, to potrebuješ, vendar ne izgubi samospoštovanja do sebe. prvi časi se vedno spominjajo. če pa si se odločil, vsaj ne počni tega s 40-letnimi 50-letnimi debelimi grdimi jebci. in ja najprej poglej denar. potem pa poglej, kako se obnašajo do tebe. s spoštovanjem in ljubeznijo ali kot orodje. karkoli. kot sem rekel, ne delaj tega. če pa res morate to storiti

Šč: chivasregal2025

Anonimno 7445, 10.06.2025 ob 23:19

Zanima katero devico srečanje za nagrado…? Moj kontakt pravipristen@gmail.com.

Zdravo. Ne bom pisala na mail. Sem že enkrat enemu, pa mi je potem non stop pisal, čeprav sem ga odslovila. Tukaj napiši kaj in koliko ponujaš, kaj je to za tebe veliko…kolk si star od kje si? Morda se te usmilim, če bo ponudba mikavna. Itak sem se odločila, da to poletje zgubim nedolžnost, tako da če še kaj zaslužim je še toliko bolje.

Marija333873, 11.06.2025 ob 11:32

Zdravo. Ne bom pisala na mail. Sem že enkrat enemu, pa mi je potem non stop pisal, čeprav sem ga odslovila. Tukaj napiši kaj in koliko ponujaš, kaj je to za tebe veliko…kolk si star od kje si? Morda se te usmilim, če bo ponudba mikavna. Itak sem se odločila, da to poletje zgubim nedolžnost, tako da če še kaj zaslužim je še toliko bolje.

Lahko ti kupim kakšna modna oblačila, torbico in podobno ali pa ti plačam 1000 €, da te razdevičim. Ti je dobro tako? Sem iz okolice Lj. Te zanima, da se dobiva?

Kolk si star, kako zgledaš, kg, višina…?

Marija333873, 11.06.2025 ob 17:51

Kolk si star, kako zgledaš, kg, višina…?

Mi sporočiš na pravipristen@gmail.com in ti tam povem, kar te zanima o meni?

Anonimno 7445, 11.06.2025 ob 17:57

Mi sporočiš na pravipristen@gmail.com in ti tam povem, kar te zanima o meni?

Si nepismen, sem rekla da ne pišem na mail. Očitno nimaš jajc, nič ne bo. Bom že našla. Bay.

Punce, ki ste device vas zanima, da bi kaj probale za dobro nagrado…? Kontakt imam pravipristen@gmail.com.

Anonimno 7445, 12.06.2025 ob 09:31

Punce, ki ste device vas zanima, da bi kaj probale za dobro nagrado…? Kontakt imam pravipristen@gmail.com.

Ti si navaden mlahavi kurc, ki si v reali ni sposoben dobit ženske. Poleg tega si pa revež totalni, na štajerskem z lahkoto dobimo po partisoč eur črnega denarja za fafek in fukec. Ti pa nimaš za burek in ponujaš parfum in cotice za par sto eur. Pelji v Dubaj s karto šopingom hotel za 5 -10 jurjev, to pa ne ker nimaš in si navadni ff. Ti povem da imaš v MB ohoho tipov ku jim to ni problem…Zakaj bi potem takega loleka hotle…

Lulika mariborska, 13.06.2025 ob 13:54

Ti si navaden mlahavi kurc, ki si v reali ni sposoben dobit ženske. Poleg tega si pa revež totalni, na štajerskem z lahkoto dobimo po partisoč eur črnega denarja za fafek in fukec. Ti pa nimaš za burek in ponujaš parfum in cotice za par sto eur. Pelji v Dubaj s karto šopingom hotel za 5 -10 jurjev, to pa ne ker nimaš in si navadni ff. Ti povem da imaš v MB ohoho tipov ku jim to ni problem…Zakaj bi potem takega loleka hotle…

Za koliko nagrade se bi ti dobila? Za 1000 eur te zanima?

Bravo!!! Moj podpis… Ta je že res nadležen, pa sto let za kolesom…revček, kao ponuja veliko…ha,ha,ha

Zanima katero devico srečanje za nagrado…?

Anonimno 7445, 13.06.2025 ob 19:10

Zanima katero devico srečanje za nagrado…?

Kreten nadležen nepismen še ne misli odnehat. Res je bogi. Dajte mu nekako pomagat, bolniku…

Zanima katero devico srečanje za dobro nagrado…?

Punce, ki ste device vas zanima, da bi kaj probale za dobro nagrado…?

Device vas zanima, da bi kaj probale za dobro nagrado…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close