Devici nudim veliko
Anonimno 7445, 05.06.2025 ob 19:27
Devica 333, 05.06.2025 ob 18:49
Si že kdaj po… kakšno?
Ja po… Sedaj sem ti odpisal na tvoj email. Poglej?
Devica333, stari prdonja te bo zajebal. Nič ti ne bo dal, pa tudi ne vem, če te bo lahko razdevičil s svojim mlahavim tičem.
Mojca491, 06.06.2025 ob 07:23
Devica333, stari prdonja te bo zajebal. Nič ti ne bo dal, pa tudi ne vem, če te bo lahko razdevičil s svojim mlahavim tičem.
Nagrado dobi punca, ki je še devica garantirano po dogovoru. Penetrirane boste dobro kakor si želite, ker je trd… Vas zanima punce, da bi…?
Anonimno 7445, 06.06.2025 ob 10:24
Nagrado dobi punca, ki je še devica garantirano po dogovoru. Penetrirane boste dobro kakor si želite, ker je trd… Vas zanima punce, da bi…?
-
Daj ne glumi, prdonja stari. Rajši si za ta denar daj popravit protezo in zamenjaj baterije v slušnem. Ziher si en Metuzalen, zato pa nobeni ne napišeš koliko si star. Na sto načinov poskušaš tukaj nafehtat fuk, pa ti nobena finta in butasta ponudba ne vžge.
Kupi si Ančko, ta ti bo ziher dala…aja, nimaš tolk. Lahko ti doniram, če obljubiš, da boš potem dal mir tukaj.
Zanima katero punco, ki je devica, da bi kaj probala za nagrado po dogovoru…? Kontakt imam pravipristen@gmail.com.
Sem srednješolka prvi letnik in sem devica. Izhajam iz socialno šibkejše družine in bi rada kljub vsemu letos šla na morje in imela še nekaj za naslednje leto ko moram kupiti učbenike. Pričakujem da si zdrav in urejen ter diskreten saj ne želim da se razve. Ker mi bo prvič moraš biti nežen in spoštljiv. Pričakujem pa tudi nagrado ki mora biti nekje med 1500 in 2000. Izbrala bom samo enega in nič več. Srečanje bo samo enkratno vendar cel večer. Ko opraviva je to to in zaključima. V kolikor je tako doživetje zate ok se lahko dogovoriva. Napiši na kratko zakaj bi bil ti tisti ki si zasluži mlado devico.
Sofija904, 08.06.2025 ob 15:08
Sem srednješolka prvi letnik in sem devica. Izhajam iz socialno šibkejše družine in bi rada kljub vsemu letos šla na morje in imela še nekaj za naslednje leto ko moram kupiti učbenike. Pričakujem da si zdrav in urejen ter diskreten saj ne želim da se razve. Ker mi bo prvič moraš biti nežen in spoštljiv. Pričakujem pa tudi nagrado ki mora biti nekje med 1500 in 2000. Izbrala bom samo enega in nič več. Srečanje bo samo enkratno vendar cel večer. Ko opraviva je to to in zaključima. V kolikor je tako doživetje zate ok se lahko dogovoriva. Napiši na kratko zakaj bi bil ti tisti ki si zasluži mlado devico.
Me zanima tako doživetje s tabo. Drugače sem dobrega srca, dobra duša, rad pomagam, sem diskreten… Tebe zanima, da se spoznava in zmeniva? Kontakt imam pravipristen@gmail.com. Sporočiš lahko na email, da se dogovoriva?
Anonimno 7445, 08.06.2025 ob 17:25
Me zanima tako doživetje s tabo. Drugače sem dobrega srca, dobra duša, rad pomagam, sem diskreten… Tebe zanima, da se spoznava in zmeniva? Kontakt imam pravipristen@gmail.com. Sporočiš lahko na email, da se dogovoriva?
Lej, naj ti prvo nakaže denar, ker potem ko ti raztrga junfer, ne boš vidla ne njega ne dnarja.
pišite mi, 10.06.2025 ob 08:47
Moj kontakt je pravipristen@gmail.com. Mi lahko vi pišete na email, da se zmenimo?
Anonimno 7445, 10.06.2025 ob 13:12
Moj kontakt je pravipristen@gmail.com. Mi lahko vi pišete na email, da se zmenimo?
KRETEN, ne vidiš da se norčujejo iz tebe. Zastonj se blamiraš, prdonja stari, pedofil fukfehtarski…
Ančka557, 10.06.2025 ob 15:57
Morda za 5 jurjev, če si mi simpatičen, če ne, pa trojno.
Lahko mi pišeš na pravipristen@gmail.com, da se zmeniva?
Forum je zaprt za komentiranje.