Desničarji boste spet po neumnosti izgubili bitko z levico
Glupani težijo antivakserskim, biciklističnim in drugim levičarjem, naj se gredo cepit. Zakaj? Zakaj, se vprašam? Pa, če bi bila jaz dvakrat cepljena desničarka, bi so dan in noč zahvaljevala covidu, da bo necepljene levičarje iztrebil s sveta. Vse te feminajzarke, lenuhe, socialkarje, parazite iz nevladnih organizacij, javno upravo, učitelje, sindikaliste, umetnike razne, bedake vseh vrst levice, potem pa ostane samo še desničarsko precepljene gospodarstvo.
Pametnemu človeku je res nezamisljiva ta topoumnost desničarska ofenziva, ki poziva levake k cepljenju. Pa, daj, pustite, da narava opravi z njimi, če ste že vi vse vojne z njimi izgubili. Narava, virus vam hočeta pomagat, vi greste pa kontra lastnim prepričanjem.
Očitno ste desničarji tudi eni komunajzi, ki ne morete brez levičarjev in še posebej brez levajzarskih bab. So vseeno boljše kot tiste, ki jih imate doma, a ne? Zato jih pa ne daste coroni. Ne zmorete živet brez levice.
Sem cepljen in mi gladko dol visi, če se bodo levičarji cepili ali ne. In vsi njim podobni.
Naj jih pobere, za drugo niso.
Razlog, zakaj toliko težijo s cepljenjem, pa je samo v tem, ker nimamo zadostne precepljenosti, da bi lahko ob novem valu in delta različici obvladovali stanje v bolnicah. Bojijo se, da bo navale prevelik.
Za levičarje jim pa dol visi. Tako kot meni.
Ampak kaj ko virus ne izbira.
Desperadodajka, 08.07.2021 ob 00:14
Srednji sloj pa propada …
Kaj drugega kot srednji sloj nismo niti nikoli imeli in še vedno nimamo. Enega mačka Toma in enega kripto milijonarja in par gumpcev iz višjega srednjega sloja. Ostala intelektualna srenja in podobno je bil vedno srednji sloj.
Če vas žalosti, da navadni delavci niso (več) srednji sloj, pa bog pomagaj. Po teoriji socialne stratifikacije so navadni (manualni) delavci vedno bili in bodo nižji sloj.
Jaz razumem, da ena čistilka ne more preživeti s svojo plačo, pa ima mogoče samo osnovno šolo končano. In kaj naj s tem delamo? Če so ljudje s sedmo stopnjo, ki delajo za malo več kot minimalca?
Pa vi se kar zajebavajte s tem cepljenjem in vsem. Ko bo še eno zaprtje države tukaj, bo šlo gospodarstvo v k., o tem ni dvoma.
Takrat bomo šli pa mi na ulice in zahtevali, da država funkcionira, ne glede na epidemiološke rezultate in da se z necepljenimi ne ukvarjamo. Naj sami nosijo posledice za svoja dejanja.
Zakaj bi šlo gospodarstvo v k.? Saj necepljeni so samo levičarji, ti pa z gospodarstvom nimajo veze. Vsi desničarji iz gospodarstva ste precepljeni, paraziti z levice bodo pa pokrepali v četrtem valu. Štanc fabrike desničarske bodo delale, kot so tudi prej, v treh izmenah, drugega pa tako ne rabimo.
A ni zanimivo tole “levičarstvo” in “desničarstvo”, npr. v ZDA in pri nas? V ZDA so desničarji proti cepljenju, pri nas naj bi bili pa levičarji proti.
Kako je to mogoče? A v ZDA nimajo razčiščenih pojmov o tem, kdo je levičar in kdo desničar ali pri nas ljudje ne vedo, na katero stran naj se postavijo, levo ali desno?
???
Jaz sem se takoj prijavila, ko je bilo možno, za cepeljenje. In ja, sem cepljenja pa ne bi nikakor volila bivših komunistov. Torej niti pod razno ne bi volila ne Janše, ne Levice, nobenih bivših komunistov.
Aja, tudi cerkvenjakov ne volim. In ne podpiram petkovih kolesarjev. Še manj podpiram večne socialkarje (beri: zdrave ljudi, ki jim smrdi delo).
Daleč od tega, da bi se cepili samo janševci. Večina okrog mene Janšata ne prebavlja niti pod razno pa so se šli vsi cepit.
Forum je zaprt za komentiranje.