Najdi forum

Desni klik-zmrzne

Kaj naj naredim? Ko na namizju na ikonce programov ali map dam desni klik, mi računalnik zmrzne. Enako se zgodi, če grem v start-programi-desni klik.
AV program sem spustila skozi, tudi Ad aware in Spy .Tudi v varnem zagonu. Ne vem kaj sem ušpičila, da se to dogaja.
Imam WIN XP ,AMD Athlon XP 3000+ 2,17 GHz,768 MB RAM.
Mojca

To boš najlažje rešla tako, da malo pobrskaš po spominu kdaj se delala z rač. preden se ti je to prvič pojavilo. Si inštalirala kakšne nove gonilnike, programe? Lahko je to vzrok gonilnik grafične kartiče, je pa še 1000000 drugih možnosti kaj bi nagajalo.

lp

Kaj pa se zgodi recimo če najprej ikonco 1x klikneš z levo in šele nato z desno tipko?

Dodajala sem predvsem nove programe-otroške(iz knjižnice), ki se mi ne zdijo prav nič zahtevnega, kar se grafike tiče. Gonilnikov novih nisem štimala.
Levi in nato desni klik- isto.
Popis napake:
event type: bex p1: drwtsn 32.exe; p2: 5.1….p3…..p5….p9
Tehnične informacije-v dokument/lokal/temp/were63f.dir /drwtsn32.exe
Približno prepisano :((
Mojca

ok, poskušaj to: klikni nadzorno ploščo > sistem > dodatno > učinkovitost delovanja in tam izberi “nastavi za najboljšo učinkovitost delovanja”. Da vidimo kaj se zgodi.

Najprej odstrani (odinštaliraj) SP2. Nato, če je potrebno ponovno vctavi CD z Win XP in izberi ‘Fix’.

Tako imaš spet čisto verzijo s SP1. Sedaj poženi AdAware, Spybot in AV program (vsi UpDate!!!) in očisti tvoj mlinček…

Na koncu ponovno naloži SP2.

Upam, da je to to…

Lep pozdrav

Bom probala z ‘limona’ predlogom. Se oglasim, kaj bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close