Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Depresija-zdravljenje

Depresija-zdravljenje

Pri sebi sem prepoznala depresijo ker imam vecino znakov.
Moram se lotiti zdravljenja da ne bom se globlje potonila.
kakšen je potek? Moram nujno najprej  do osebnega zdravnika ali lahko to preskočim? (Ne vem če bom zaradi korone sploh prišla do njega).
Mi lahko kdo koga priporoča, ki se s tem ukvarja?

bojujem se z depresijo že skoraj dve desetletji

prvo ti boš dobila veliko reklam za alternativno zdravljenjenje… odpikaj vse to.. pojdi do psihiatra in psihologa, psihiater naj ti da ustrezne antidepresive (žal boš izgubila ves libido), psihiater pa ti naj pomaga pri pogovoru, to je edina in skrajšana pot do ozdravitve (pazi, depresijo je nemogoče pozdravit he he he he ;)), boš že videla sama no ;9

Odgovor na objavo uporabnika
Depdepq, 24.06.2021 ob 20:37

Pri sebi sem prepoznala depresijo ker imam vecino znakov.
Moram se lotiti zdravljenja da ne bom se globlje potonila.
kakšen je potek? Moram nujno najprej  do osebnega zdravnika ali lahko to preskočim? (Ne vem če bom zaradi korone sploh prišla do njega).
Mi lahko kdo koga priporoča, ki se s tem ukvarja?

Najprej mi povej, kaj te mori v duši? Nekaj te teži, da se ti je razvila depra? Morda kakšna življenjska prelomnica?

Sodelujete na vrhunskem superfantastičnem forumu. Tu se zbira kristalno čista vesoljska inteligenca. Zanima nas razvoj na vseh področjih. Med sabo se pogovarjamo v tekstovni, neslišni obliki. Besede, ki jih tipkamo imajo več kot neskončno moč. Neskončno moč besed čutite znotraj sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close