Depresija razhod
S fantom sva se razšla, razlog je bila oddaljenost. Sem ter tja sva se po tistem se slisala, sedaj pa me je odstranil se iz socialnih omrežjih. Po eni strani mi je prav, da me je odstranil on saj jaz ga nisem imela srca. Ampak tako boli. Žalostna sem. Kje bom zdaj spoznala takšnega fanta kot je on ? ah ja.
Zalostna sem, 26.11.2021 ob 12:42
S fantom sva se razšla, razlog je bila oddaljenost. Sem ter tja sva se po tistem se slisala, sedaj pa me je odstranil se iz socialnih omrežjih. Po eni strani mi je prav, da me je odstranil on saj jaz ga nisem imela srca. Ampak tako boli. Žalostna sem. Kje bom zdaj spoznala takšnega fanta kot je on ? ah ja.
Fante je treba malo zamenjat.Da jih spoznaš in veš, v kateri predal kdo spada.
Samo ne ostani s prvim, ki si ga srečala.
Boli prvič, drugič, tretjič.
Potem pa neha boleti, spraviš se k sebi in potem odloča razum, ne srce!
In to je tisto pravo!
še boljšega, 26.11.2021 ob 13:52
Fante je treba malo zamenjat.Da jih spoznaš in veš, v kateri predal kdo spada.
Samo ne ostani s prvim, ki si ga srečala.
Boli prvič, drugič, tretjič.
Potem pa neha boleti, spraviš se k sebi in potem odloča razum, ne srce!
In to je tisto pravo!
Nevem zakaj moraš prvo na karosel iti preden izbereš pravega. Bistvo je osebo prej dobro spoznat preden sexas, ampak vsi vemo da je to strokopitno ter da večina punc ni tradicionalnih toraj ne vejo tehnike zapeljavanja fanta da izvejo vse kaj je za njo pomembno, preden pride do sex. Se pravi zakaj bi morali biti moški šarmantni če zenske niso tradicionalne, ni smiselno. Če si šarmanen hitro deluješ kot čudak, zalezovalec in podobno.
Srce ne odloča, odloča privlačnost in kaj kdo reče. Razum pa uporabite tedaj ko to ne deluje, zato pa z razumom se ne da ljubiti 100%. Ker če ne ljubiš z srcem (se osebi odpreš za zenske) potem to nebo dolgo trajalo. Moški to začutimo ko dobivamo polovične odgovore in temo odreagiramo. Umenla si prvič, drugič, tretjič … ali res pri prvi napačni izbiri se nisi naučila napak in treba enak postopek parkrat ponovit. Dejstvo je da nas nihče o tem ne nauči, razen par zadev ki smo od staršov spoznali.
Moja izkušnja je da zelim prvo punco malo spoznat da vidim če je dobra druzba, respekt in ima podobne interese v zivljenju preden pridem do kaj resnega. Ampak opazam pa da večina ze po prvem spoznavanjo (prepovedane substance, alkohol) pridejo na sex tako da so tezave zagotovljene preden se dovolj dobro spoznata zato pa je toliko zvez neuspešnih, ker ljudje ne cenijo sebe dovolj dobro, in svojih vrednot (če jih sploh imajo).
Zveze na razdaljo ponavadi ne funkcionirajo. Problem nastaja, da se ni mogoče pogosto videt (1 na teden ali na mesec) in ljudje smo socialna bitja toraj to potrebujemo, pozornost, sex itd.. Alternativa je video klici, za začetek in čim prej skupaj zivet da se problemu izogneta. Res pa mora interes biti z obeh strani velik da je to uspešno. Kar pa ponavadi ni.
Sam sem spoznaval tudi eno punco na razdaljo in se ni izšlo, vzrok premalo čas, ki sma ga skupaj prezivela. Alternative pa se niso izšle.
fix, 18.12.2021 ob 01:24
Nevem zakaj moraš prvo na karosel iti preden izbereš pravega. Bistvo je osebo prej dobro spoznat preden sexas, ampak vsi vemo da je to strokopitno ter da večina punc ni tradicionalnih toraj ne vejo tehnike zapeljavanja fanta da izvejo vse kaj je za njo pomembno, preden pride do sex. Se pravi zakaj bi morali biti moški šarmantni če zenske niso tradicionalne, ni smiselno. Če si šarmanen hitro deluješ kot čudak, zalezovalec in podobno.
Srce ne odloča, odloča privlačnost in kaj kdo reče. Razum pa uporabite tedaj ko to ne deluje, zato pa z razumom se ne da ljubiti 100%. Ker če ne ljubiš z srcem (se osebi odpreš za zenske) potem to nebo dolgo trajalo. Moški to začutimo ko dobivamo polovične odgovore in temo odreagiramo. Umenla si prvič, drugič, tretjič … ali res pri prvi napačni izbiri se nisi naučila napak in treba enak postopek parkrat ponovit. Dejstvo je da nas nihče o tem ne nauči, razen par zadev ki smo od staršov spoznali.
Moja izkušnja je da zelim prvo punco malo spoznat da vidim če je dobra druzba, respekt in ima podobne interese v zivljenju preden pridem do kaj resnega. Ampak opazam pa da večina ze po prvem spoznavanjo (prepovedane substance, alkohol) pridejo na sex tako da so tezave zagotovljene preden se dovolj dobro spoznata zato pa je toliko zvez neuspešnih, ker ljudje ne cenijo sebe dovolj dobro, in svojih vrednot (če jih sploh imajo).
Ker je to moderno. Uživaj življenje. Če dekle na lagerju nima za sabo nekaj fantov, pol ni uživala življenja. Ostati s prvim? Ojoj, bogokletno.
Trend novodobnih deklet je držati figo v žepu, kadar gredo v razmerje. Tako, do enega 30. leta, pol pa začnejo razmišljati, da zdaj pa je čas, da se morajo ustaliti in prvi, ki pride mimo je priročen, po pol leta do leta zveze z njim otroka, pol pa zveza polom.
Ampak koga to briga, važno, da se uživa v mladosti, pa menja partnerje, tako, zaradi reda samega s figo v žepu.
Čez čas boš začela uživat v svoji družbi, vsaj jaz sem mi je bilo čisto ok živet samsko življenje, marsikaj si urediš tudi v svojem “podstrešju”. Ko se boš pa enkrat navadila bit sama z sabo bo pa lahko ravno takrat nepričakovano nekdo drug vstopil v tvoje življenje.
Če ne druga z vsakim razhodom gradiš na sebi, rasteš marsikaj odneseš od tega.
Tudi jaz sem se spraševala kje bom dobila enakega kot je on, nakoncu sem spoznala veliko boljšega.
Vse se zgodi z razlogom, remember that ?
Forum je zaprt za komentiranje.