Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style DEPILIRANJE- MNENJE PROSIM

DEPILIRANJE- MNENJE PROSIM

POZDRAVLJENE,
ZANIMA ME ČE IMA KATERA IZKUŠNJE Z DEPILACIJSKO PENO VETT- KI BI SI JO NAJ SAMO POŠPRICAL IN POTEM POBRISAL S KRPICO. RES TO TAKO DELUJE IN NI POTREBNO NOBENEGA BRITJA IN VOSKANJA. KAKO DOLGO PA DRŽI.
ČE NE DELUJE- ME ZANIMA KAJ PA RES DELUJE, DA SI LAHKO SAM NAREDEŠ DOMA IN IMAŠ MIR NEKAJ TEDNOV. KAJ PA PREDEL BIKINI?
HVALA ZA ODGOVORE, LP

Jaz sem poskusila. Pustila sem jo delovati kakšnih 10 min, pa še potem je večina dlak ostala. Pa še koža je bila kakšen dan rdeča, kot bi dobila alergijo. Vsakakor odsvetujem.

Sama za bikini predel uporabljam njihovo depilacijsko kremo za občutljivo kožo in sem zelo zadovoljna.

Za noge in pazduho pa uporabljam epilacijski aparat Philips. Tukaj zadeva res drži kakšne tri tedne.

Andreja

Zdravo!

Tudi jaz bi odsvetovala to peno. Drugače si jaz depiliram z voskom, ker pa se mi je mudilo sem kupilo to peno, ki jo lahko trenutno vržem v smeti, pa še 1500 sit sem zanič zapravla.
Po nogah sem dobila rdeče pike, da o pekočih bolečinah ne govorim, dlake pa so vse ostale.
Čeprav voskanje boli, je ta veet pena bila zame pekel.

lp

Tudi jaz močno odsvetujem. Dlake so ostale, koža rdeča…skratka NIKOLI VEČ!!

AndrejaR!

Kako uporabljaš to depilacijsko kremo za bikini? Jaz se je ne upam probat, ker imam itak že občutljivo kožo. Koliko časa pa imaš mir? In kako doseči črto med dlakami in gladkim predelom?

Prosim razloži mi.

LP

jaz sem se enkrat depilirala s to veet zadevo…oranžna steklenička in gobica pa mi je pomagalnekaj ke pa sem jih je bilo gor drugače na dotik mehke noge…za en tedn je zdržalo…
zj pa uporabljam peno za britje-žensko-balea…v gelu… daš malo gela na prste in namažeš nogo do kolen…res gladko pobrije ampak ćez 2 dni se je treba spet:)
sam je pa res kul k daš čist mau gela pa se napihne v peno za polovico noge pa še ostane
lp

Jaz to depilacijsko peno ful odsvetujem!!!
Tudi sama sem jo namreč preizkusila. Rezultat?
Dlak sicer ni bilo več, vendar sem imea cele zaplate rdeče kože ki je zelo pekla… Koža se je pomirila šele po nekaj dneh…

Lp baby

Jaz sem jo uporabila enkrat, ker se nisem mogla pobriti s strojčkom. Po tem imam namreč rdeče pikice. S to kremo ni bilo problemov, pikic tudi ne, držalo pa mi je slab teden. Sicer so punce zgoraj imele težave, samo je pač odvisno od posameznice. Meni je bilo v redu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close