depilator
Jaz uporabljam depilator samo za spodnji del nog. Dlačice morajo biti dolge približno 5 milimetrov. Daljše pa bolje, da niso, ker potem bolj boli. Jaz se pobrijem zvečer, namažem s kremo (takoj, ko si obrijem eno nogo), pikice pa izginejo do jutra. Intimne dele si brijem z britvico, ker mislim, da bi me z depilatorjem preveč bolelo.
Precej odvisno od tebe in tvojega praga bolečine – osebno si noge depiliram skoraj brez bolečin skoraj do vrha (no, nad koleni še zmeraj čutim, da si nekaj pulim), me je pa na začetku bolj bolelo – sčasoma noge nekako navadiš, da komaj še kaj čutiš. Je pa res boljše, da si jih pred prvim depiliranjem pobriješ in potem začneš z depiliranjem na krajših dlakicah – če imaš dolge, ti jih namreč naenkrat več izpuli, pa zato bolj boli….
Z depilatorjem si pred kako slovesno zadevo in poleti zdepiliram tudi roke, je pa tisto bolj za stisniti zobe (ampak še zmeraj znosno) – je pa res, da na rokah dlje zdrži in zato lažje potrpiš.
Pikice pa zginejo v pra urah – lepo se namažeš s kremo in ko se koža pomiri, o pikicah ni ne duha ne sluha.
Bikini – britvica, pred poletnimi počitnicami pa se pogumno podam h kozmetičarki, da me namatra – sama nikakor ne bi zbrala zadosti poguma, da bi se z depilatorjem spravila na tiste dlačice – še pri kozmetičarki me večkrat ima, da bi odkorakala na pol zdepilirana :()
Forum je zaprt za komentiranje.