Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Depilator???

Depilator???

Ojla!
Razmisljam, da bi si kupila depilator, ker se mi ne da klasično briti dlake, pa me zanima, kakšne izkušnje imate z njim in katerega priporočate???
Hvala in lp!

baje je dober braunov epil soft in philips:)
pa pa

Tudi jaz imam philipsovega, pa sem lani bila full pogumna in sem si dlake celo poletje pulila, letos pa enostavno nimam vec moci da si jih bi, ker me prevec boli….

Jaz sem imela philipsovega-satinelle. In imam z njim zelo grenke izkušnje, z depilatorji si nikoli več ne bom brila oziroma pulila noge, ker so mi vse dlake rasle pod kožo, potem sem imela pa full pikaste oziroma kar aknaste noge, ker se ti vname, preden dobiš dlako ven izpod kože kar traja, pa še res so mi full globoko rasle. Odločitev je na tvoji strani, samo jaz si sedaj že leto pulim z voskom, pa imam dalj časa gladke noge, pa še full manj jih imam. Mislim pa da se ta strojček na vosek kupi v Italiji-Trst-u in je veliko bolj vreden svojega denarja kot pa depilator(okoli 10000-15000 sit pride z dvema voskoma, potem olje za odstranitev voska, gel za po depiliranju, ki ti full hladi kožo in strojček, ki ti segreje vosek)

Nimam dobrih izkušenj z njimi zaradi vraslih dlak in nekih mazolčkov!

Meni je pa všeč. Dolgo časa imam mir z dlakami pa kupi se ga enkrat ter se tako ne zapravlja denarja za razne kreme, vosek, britvice,… Če boš kupovala, pa kupi philipsovega, ne pa braunovega. Tisti je vsaj meni popolnoma zanič.

Jaz imam enega zelo starega Silkepil, pa sem kar zadovoljna, je pa res, da brez bolečin ne gre, zato moraš biti razpoloežna za epiliranje:)

Ali katera ve, kje še prodajajo vosek za depilacijo v lončkih in z lopatico, da si sam pripraviš zadevo?

jaz mam Roventinega, z masažnimi kroglicami. Bolečine sicer so, vendar ne prehude. sem zadovoljna.

jst mam tud philipsovega ampak mi niti ni ok, ker zelo boli pa vraščene dlake mam pa še mozljčke- ni vredn!

"Vaš dan je tak kot gibanje kotičkov vaših ust."

Če se še nisi oskrbela z zadevo, ti lahko jaz prodam nekaj krat rablejn epilator/depilator Braun Eversoft (podroben opis najdeš v postu malo nižje).

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close