depilator
Lp!
Bom poskusla sreco tud na tem forumu, ker vidim da vas je nekaj ze iz dopustov. Ali mi lahko poveste vase izkusnje s temi masincami?
Jaz rabim vsak mesec do dva depilacijo in se ze kar nekaj let intenzivno posluzujem voskanja. Pa je ponavadi tak da se te dlake ne znajo zment, da bi skup ven prihajale in pol vecinoma skoz dolge case nosim tist cas.
Sem nekajkrat mela silk-epil v roki, pa ko sem slisala tisti brnenje sem si kar premislila. A mi prosim lahk iz vasih izkusenj poveste kteri je res dober?Zdaj je nek ice optima prisel na trzisce, je ktera sprobala?
Bi sla kupit, pa mi je skoda ce ne vem, kteri ma vec + kot -.
Se ne morem odlocit – doma imam aparat za voskanje-tak kot ga imajo v kozm. salonih, sam manjsega, pa se mi ne da voska pogrevat, no mal se mi zdi zamudnejse ce sam delas kot pa takrat ko samo trpis na mizi pr kozmeticarki in cakas da konca. Aparat pa se mi zdi prirocnejsi, ker sam vstekas in si domisljam, da bom takrat pac lazje, hitrej in veckrat ‘brila noge’. Kaj menite ve?
Hvala za kosmatinski navet!
Mayana
Mayana, jaz imam Philipsov depilator Ice Satin. Hladilnega dela sploh ne uporabljam, ker je preveč štorast, poleg tega pa še voda curi iz njega, ko se odtaja. Tako uporabljam le brivnik, ki dlake puli. Tako je čisto brez veze dajati več denarja zaradi tega hladilnega dela, saj soliden depilator dobiš tudi za nižjo ceno (Braun npr.).
Prvič, ko se depiliraš, sicer zelo boli, ampak potem se navadiš in opraviš mimo grede. Dlake se počasi redčijo in niso več tako trde. Resnično rastejo počasneje, je pa treba vsak teden opraviti depilacijo, kajti vse dlake ne rastejo enako hitro in je potrebno tedensko odstraniti manjše dlačice. Ampak to opraviš v 5-ih minutah. Prvo depiliranje pa je bolj dogotrajno. Depiliram si samo noge, za ostale dele (pazduha, bikini) je preboleče.
No, to so moje izkušnje.
Ciao!
Hm, tole britje nog je res zoprna stvar. Najprej sem poskusila kreme, nato voskanje pri kozmetičarki, zdaj pa sem pri depilatorju.
Letos sem naredila takole: najprej sem šla h kozmetičarki, potem pa sem si kupila depilator Philips Satenel sensitive (ali nekaj podobnega). Noge si zdaj brijem vsake 4 dni, torej tiste 3-4 dlake in ker so tako majhne in samo 3-4 čisto nič ne boli. Torej vsake toliko 2 minuti za par dlak in je gotovo. Noge imam vedno gladke, cenovno pa je tudi ugodneje kot tekati h kozmetičarki, vmes pa še nositi dolge hlače – sploh letos, ko smo bili vsaj 3 mesece na pol nagi.
OK vsem lep pozdrav!
upam da bos tole prebrala, sem sele odkrila tale forum.
sprobala sem ze nekaj izdelkov, lani sm kupla na tv prodaji NADS in res populi vse dlake, koza je dolgo časa gladka (na začetku ti zrastejo hitreje, letos sem pa imela gladke noge en mesec), prvič kar boli, nato se navadiš. Sam jest si tega sama ne morm delat-zato je bil moj fant kozmetičarka :))
stane pa 10000sit, in ne populi majhnih dlak, zato sem letos kupla Phillips satin ice optima in je super-boli manj kot Nads, fant ima mir, učinek je pa kar isti kot pri nadsu
želim ti gladke noge!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.