Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek depilator Satine ice

depilator Satine ice

Razmišljam o nakupu depilatorja Satine ice in ne vem ali si ga naj kupim. Ali je res, da depilacija z njim manj boleča, ali da sploh ne boli. Enkrat sem si kupila navadni Philipsov depilator in je bolelo neznansko, tako da ga kaj dosti nisem uporabljala, poleg tega pa so se mi dlake vraščale. Prosim za nasvet, kajti poletje je tu.

do sedaj sem imela 5 leta philips satin ice…vendar ledu nisem uporabljala…sedaj sem si kupila philips brez ledu (razlika v ceni je 10 tisoč približno) ga ne zamenjam…..mene ne boli čisto nič in zato ledu ne rabim.

Jaz imam satin ice optima 1 teden. Super. Ledu sploh nisem še sprobala. Ful sem bla skeptična, ker mam drugače kr občutljive noge, pa da me bo ful bolelo… Pa je blo kr ok. Edino tam kjer sem mela mal daljše dlake sem čutla malo bolečine, drugače pa niti ne…

Punce, kaj pa naredite z vraščenimi dlakami? Moje po dveh ali treh depilacijah več ne prebijejo kože, potem je pa groza. Nekaj časa jih s pinceto ven rešujem, potem pa ponorim in se raje obrijem. Predlogi?
Kaja

Ojla Kaja,

jaz sem pred nekaj časa tukaj prebrala kako se rešiti vraščenih dlak. Ker sem imela s tem vedno probleme sem pač poskusila še to. In je delovalo. Vsaj pri meni. Vse kar narediš je, da si noge po depilaciji namažeš s pecilnim praškom, ki ga malo poškropiš z vodo, da ga lažje namažeš. to pustiš gor čez noč in drugo jutro umiješ dol. Poskusi.
LP

koliko pa stane tale satin ice?

Jaz sem dala 21.490 sit.

TM**
Pa to res pomaga?
Bom poskusila, hvala za nasvet!

Meni, brezupnemu primerku je pomagalo, poskusi še ti.
Čez kakšen mesec boš pa poročala o rezultatu.
Ti držim pesti.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close