Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style depilator katerega naj kupim

depilator katerega naj kupim

pozdravljene
odlocam se za nakup depilatorja, vendar…

-katero znamko
-sploh ne vem kaksna je razlika med depilatorjem in epilatorjem
-so eni z gibljivo glavo eni z negibljivo je to kej pomembno

Najbolj mi je (gledala na internetu) vsec BRAUNOV SILKEPIL ,a ga katera ima?

PROSIM ZA VASA MNENJA izkusnje
HVALA

JAZ VAM LAHKO POMAGAM SAMO TOLIKO, KAR MI POVEDO STRANKE, DA SE JIM PO UPORABI ZAČNEJO VRAŠČATI DLAKE.nA KAR GA NE MOREJO VEČ UPORABLJATI!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljena, depilator uporabljam že več kot 10 let (noge, podpazduhe), težav z vraščanjem dlak na srečo nikoli nisem imela. Uporabljam pa Philips Satinelle.

jst imam silkepil…edino kar me moti je to, da morm zlo počasi briti in traja tut pol ure da si pobrijem eno nogo. Ker ne populi dlak če greš prehitro.

pozdravljeni! bom kar tukaj postavila vprašanje.
pred kratkim sem začela uporabljat depilator in mam velike težave z vraščanjem..kaj lahko naredim? obstaja kaj ko bi vsaj malo vblažilo/pomagalo?
pred tem sem dolgo hodila na depilacijo..tudi sem imela težave z vraščanjem..samo ne toliko kot zdaj

LP

redno si delaj piling po telesu,predvsem na predelih kjer se briješ..sama trenutno teh težav nimam,ampak če vidiš da ti tak način depiliranja ne pomaga,ti svetujem britvico..ali pa lasersko.

Sem pa vidla da imajo zdaj eno kremo proti vraščanju dlakic..se vrti reklama po tv..

Zanima me ali kdo ve za lasersko odstranjevanje dlačic kakšen je časovni razmik med enim in drugim posegom, ter kakšne velikosti so dlačice ko to narediš prvič. Ali mi lahko kdo kaj več napiše o teh posegih in rezultatih.

Irena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close