Depilacijska krema za obraz
Pozdravjeni !
Pred dnevi sem si kupila depilacijsko kremo Strep za občutljive dele telesa (obraz,..). Zdaj pa se ne upam z njo depilirati brčic nad zgornjo ustnico, ker me je strah, da bom naredila več škode kot koristi. Namreč imam temne dlake in kako bo potem zgledalo, ko bodo začele spet rast… ali se bodo videle črne pikice??? Res sem v dilemi kaj naj storim, naj poskusim ali ne?
Vosek pa ne pride v poštev, ker mi jih je že preveč reklo, da so potem dobile gnojne mozoljčke,… Z belilno kremo si jih belim pa že več let, samo me vseeno motijo, ker se ravno tako vidijo, jih je veliko in so tud dost goste.
Kaj mi svetujete?
Hvala za odgovor.
Lep dan. Zavesca
Najprej hvala za odgovor. Moram povedat, da sem poskusila in da je izpadlo kar uredu. 🙂 Nekaj pa bi vas rada še vprašala in sicer na koliko časa je priporočljivo odstranjevati dlačice na tak način (to mislim zato, da ne bi slučajno kako poškodovala kožo) in pa še, če lahko na isti način odstranim tudi dlake na rokah? Se tudi tu bojim, da ne bi potem zrasle še bolj temne in močne (ker sem nekaj takih strašljivih primerov že slišala).
Mi torej priporočate, da s to metodo poskusim tudi na rokah?
Hvala.
zavesca
Forum je zaprt za komentiranje.