depilacija
Dlake si odstranjujem s philipsom silk epil select, a vsaj tretjina dlak zelo hitro zraste, največji problem pa so vraščene dlake (ogromno) – kako se tega znebiti? Kaj storiti med časom, ko vse dlake še niso zunaj oz. dovolj dolge za naslednje puljenje, potem si jih lahko puliš kar naprej. Kako torej imeti ves čas gladke noge? Včasih sem si jih brila z ženskim brivnikom jih je res potem vse več? Se da kje kupiti napravico, ki jo imajo kozmetičarke za gretje trakov oz. kje se kupijo trakovi, ki bi si jih sama narezala, da bi bilo ceneje. Prosim za kakršenkoli nasvet za čimenostavnejšo, čimcenejšo in čimdlje trajajočo metodo depilacijo nog in bikinija.
Pozdravljena!
Moj strokovni in edini nasvet pri vašem problemu bi bila depilacija enkrat mesečno v kozmetičnem salonu!Dlačice, ki vam hitro zrastejo so bile potrgane, kajti če aparat ne držite vedno pravokotno na kožo, se lete strgajo namesto spulijo in tako zelo hitro nazaj zrastejo!Prav tako kot pri večini žensk, se tudi pri vas pojavlja problem vraščanja, in edina rešitev je takoj nehati uporabljati aparat, da jih ne bo še več pod kožo.Kajti zelo teško jih je spravljati ven brez hrast in lis, ki nastanejo po tem, ter veliko časa preteče ponavadi, da se vse to vrne v prvotno stanje, da pridejo vse dlake zopet ven!Voski, ki se kupijo v prodaji ali lističi s smolo, pa niso najboljši, zelo slabo pulijo dlačice, pa tudi bikini predela, ki je zelo občutljiv, se doma ne priporoča puliti z voskom, kajti že en sam napačen potek v podrodju bezgalk, vam naredi hematom, rdečico, lahko tudi zatečejo bezgalke!
LP!
na tole pa enostavno moram napisati par besed:
Saj razumem, da bodo kozmetiki pisali tako, saj konec koncev gre za njihov kruh-delo, jaz pa ti iz lastnih izkusenj lahko napisem sledece:
Hodila sem v kozmeitcni salon na depilacijo s smolo. Bolelo je , ko sam hudic, zakaj ze, zato, ker sem tja hodila 1x mesecno, ko so bile dlake ze spet dolge in potem boli, kajti dolgo dlako puliti, boli in pika.
zatorej mi je taka depilacija vzela le cas in denar in po tednu dni, ko ponavadi dlake zacnejo zopet poganjat tudi slabo voljo, saj si jih ne zelim, zelim imeti noge brez dlak, ne pa čakati, da le te zrastejo in nato na depilacijo.
Kupila sem si depilator ali epilator in se naucila pravilno delati z njim, sedaj se redno depiliram enkrat na 14 dni, odvisno od rasti dlak, saj enkrat rastejo hitreje, drugic pocasneje in ce se redno depiliram , ko so dlake se male 1-2mm nic ne boli in noga je vedno lepo gladka. Da se dlake be vraščajo, je pomembno kako jih depiliras, v nasprotni smeri dlak in pomembna je tudi nega telesa. Jaz se vsak dan ob tusiranju lepo zmasiram se s sisalovo rokavico, tako odprem dlaki prosto pot, da se ne vrasca in se telo si dobro pregnetem, prekrvavim.
Ne potrebujem vec dragih salonov, ne casa za njih.Pogoj pa je res, da imas roko in se naucis depilirati sebe. zato me toliko bolj motijo take besede kozmeticark, da zenska mora v salon, če zeli biti urejena brez komplkacij, to ni res!
Pozdravljena!
Tudi jez moram tole komentirati!
Zelo sem vesela, da za vas depilacija, ki si jo izvajate, deluje in verjamem, da tudi za nekatere druge!
So pa stranke, verjemite mi saj jih srečujem vsak dan, katere niso tako gibčne, da bi si lahko doma same depilirale cele noge, ki nimajo časa se vsak dan zmasirati pri tuširanju, zakar jim začnejo rasti pod kožo.
Pri depilaciji v salonu, ko se odstrani odmrla koža tega ni!
Z obiskom salona vam vzame depilacija pol ure časa, doma pa se je treba redno večkrat na mesec depilirat, kjer se porabi več kot uro časa za cele noge za samo enkratno čiščenje, pričemer vas malo manj boli samo zato , ker vam pri večkratni depilaciji s strojčkom začnejo dlake rasti neenakomerno in jih je manj!
Mislim, da ste imeli samo slabo izkušnjo v kozmetičnem salonu.Profesionalna depilatorka vam z zelo hitrimi potegi, ki so pod pravim kotom izvede depilacijo pri minimalnih bolečinah.V izjemnih primerih, ko so stranke resnično zelo občutljive in imajo zelo močne dlačice, se količina dlak, ki se jih puli na enkrat zmanjša, tako se tudi bolečina!
LP!
bravo! se popolnoma strinjam. pravkar malce berem, in po postih kozmetičarke, je ni stvari ki bi jo lahko ženska zase naredila sama doma, in je vse kar v drogerijah prodajajo samo sranje!
jaz se tud sama depiliram, pa nimam nikol nobenih težav.
toliko za vse tiste, ki jih sedaj že zvija misel na vsa denar, ki naj bi ga po raznih salonih zapravile.
Tako je v večini problemov, kateri pišejo za pomoč, saj jim trgovinski izdelki ne pašejo in tudi doma se ne morejo urediti tako, da bi bili s tem zadovoljni!
Tisti , ki pa jim te trgovinske stvari odgovarjajo, se pa tako in tako že same doma poštimajo!
Forum je zaprt za komentiranje.