depilacija
Lepo vas pozdravljam in vas prosim za nasvet. S silkepilom sem si depilirala noge in nekaj dni po depilaciji, so se mi na zunanji strani obeh stegen začeli pojavljati rdeči mozoljčki, ki so sčasoma dobili belo pikico na vrhu, vendar, če sem hotela stisniti, ni šlo nič ven, le še bolj opazni so postali na pogled. Nekateri so se do danes že posušili, eni so še ostali. Podobno se mi je zgodilo po rokah, ki sem si jih letos prvič depilirala pri kozmetičarki s toplim voskom. Tudi po rokah so se mi pojavili taki mozoljčki. Ker je na pogled obupno videti, dlak pa tudi ne bi rada imela, ne vem kaj naj storim. Je to odvisno od kože? Zakaj se mi recimo na spodnjem delu nog ne pojavijo ali pa na notranjem delu stegen? Ali obstaja kakšna rešitev kako bi odpravila svoje težave? Najlepša hvala za vaš nasvet. Lep pozdrav!
Ali si namazala noge s koncentratom po depilaciji,ki omili vnetje in pomiri kožo?Ne priporočam ti, da mozoljčke stiskaš,ker ti lahko ostanejo brazgotinice.Če je stanje res hudo,si boš morala omisliti nek drug način odstranjevanja dlak-recimo krema-in,če stanje še vedno ne bo uredu,obišči dermatologa.Nekatere imajo žal zelo občutljivo kožo,ki ne prenaša nobenih bolj agresivnih posegov.
Najlepša hvala za odgovor. Nisem uporabljala nobene kreme po depilaciji. Mi je pa kozmetičarka, ko mi je roke depilirala namazala z neko kremo, ki naj bi menda pomirjala kožo po depilaciji, vendar sem tudi po rokah imela mozoljčke.
Mi lahko prosim svetujete s katero kremo naj se poskusim namazati po depilaciji?
Ko ste mi predlagali drug način odstranjevanja dlak, ste mislili na depilacijsko kremo, kot je recimo veet krema?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.