Najdi forum

depilacija

Spoštovani!
Ker se mi že nekaj časa pojavljajo težave po depilaciji, vas prosim za pomoč. Vedno, ko si brijem ali pa s silkepilom odstranjujem dlačice na zgornjem delu nog, se mi potem pojavijo mozoljčki. Verjetno gre za podkožne dlačice. Sem poskusila, da si nekaj časa nisem depilirala zgornjega dela nog in je bilo v redu. Ko sem spet začela, pa so se težave ponovile. In to ne glede na to ali jih brijem ali uporabljam silkepil.
Ne vem kakšno vrsto depilacije naj uporabljam, da ne bom imela težav.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor in vas lepo pozdravljam!

Ali si po depilaciji noge s čim namažeš,da se koža pomiri in da se dlake ne vraščajo? To bi ti priporočala ne glede na vrsto depilacije.Sicer pa lahko poskusiš z voskom,nekatere pravijo,da je potem boljše,ni pa nujno,je najbrž različno od posameznika do posameznika.

Pozdravljeni!
A mi lahko prosim svetujete s katero kremo naj se po depilaciji namažem, da se mi dlake ne bodo vraščale. Hvala za odgovor. Lep pozdrav!

Od Thalga je zelo dobra.Imaš za občutljive dele ali za noge.

Kar nekaj sem prebrala o vrascanju, pa nisem vedela, da obstaja krema za to. Dlake si odstranjujem z depilacijo, a po 14 dneh, ko zacno rasti nove, dolocene dlake rastejo pod kozo. To izgleda zelo grdo, poleg tega se vname in izgleda kot mozolji. Je to vrascanje o katerem govorite? Tega sem prav sita in ne vem, kaj naj naredim. Krema, ki pomaga? To bi bilo super.

Ja to je krema proti vraščanju dlak na nogah,bikiniju….

Hvala.

Zdravo!

Mi lahko prosim poveste kje se da dobiti to kremo?!
Hvala!

LP. P.

lahko jo kupiš pri nas v salonu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close