Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Depilacija v kozmetičnem salonu

Depilacija v kozmetičnem salonu

Naveličala sem se že britja, ker mi dlačice tako hitro zrastejo, zato se odločam, da bi šla na depilacijo nog v kozmetični salon.
Prostila bi, če mi lahko kdo priporoča kam naj grem(sem iz Maribora). Kakšne so cene? In kako dolgo taka depilacija drži?
Hvala in lep dan

Mene pa zanima isto za Ljubljano! In še nekaj: kako poteka depilacija bikinija (kako daleč)?

Kaj res nihče ne ve? :((((

jaz grem jutri:)) tud jaz imam poln kufer dlak in britvic. sam bom sam roke pa noge..bikinija pa ne… sem bolj sramežljive sorte :)))

Zadeva zgleda nekako takole: slečeš se do spodnjega perila, se uležeš na mizo in se prepustiš mazohističnim užitkom. Depilacijo opravljajo z vročim voskom – z valjčkom nanese vosek, čez položi trak in potegne … Cele noge, torej spodnji del, stegna in bikini ter podpazduho traja cca. pol ure. Vmes se moraš ene parkarat mal okol obrnit in to je to.

Pri bikini predelu ti zdepilira pač toliko, kolikor gleda izpod ‘blaga’ oz. eno malo odmakne spodnje hlačke. Ni pa nič takega – le malo več telovadbe je treba, ker moraš olajšati dostop na pregibih nog, in če ti depilira že stegenski del, je potlej vseeno če ti še bikini predel.

Priporočam, da oblečete malo manj ‘nobel’ spodnje perilo, ker ga zna malo povoskat, pa kej pooljat ipd.

In koliko to boli?????Sheryl je pisal/pisala:

In koliko to boli?????

kr fino!

in koliko to stane?????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close