depilacija s tweezijem
Zanima me če katera uporablja ta depilator in kako je s tem zadovoljna.Ali res odstrani dlake s korenino vred in potem ne rastejo več. Imam temne dlake na bradi pa me močno motijo,depilacijske kreme ne pridejo v upoštev ker sem alergična na veliko kemijskih sestavin.
Ali naj se odločim za tweezi ali ne.
Naj mi kdo ki ima izkušnje s tem pomaga prosim!
hej!
jaz osebno ti tega ne bi priporočila. tega preparat sicer nisem poskusila, vendar imam kar nekaj izkušenj z odstranjevanjem dlak na obrazu. jaz osebno menim, da bi ti twezzy odstranil temne dlake na obrazu s korenino vred, ker je narejen na prencipu depilatorja. vendar bi zagrabil tudi dlako, ki je sicer tanjša in bi ti jo zatrgal..kar pomeni, da bi se dlaka okrepila in čez čas bi imela teh temnih dlačic še več. stran od depilacijskih krem!!! te ti samo skodujejo.to je sama kemija.jaz ti svetujem, da se lotiš depilacije…najbolje je da ti to storijo v kozmetičnem salonu. nisem kozmetičarka..da ne bo pomote…ampak ta del je res izpostavljen in najbolje strokovno bodo to opravili v salonu…priporočam, da povprašaš, kako odstranjujejo..ker je najboljši način brez trakov…dlake se ti bodo stanjšale in postopoma jih bo manj. če imaš dovolj denarja ti svetujem lasar.jaz sem odšla na lasersko odstranjevanje(8 postopkov).nisem popolnoma zadovoljna.dlake so sicer tanjše (skoraj nevidne) in jih je manj,vendar bi za to ceno pričakovala, da jih ne bo več.olajšale pa ti bodo depilacijo in čakanje na to kdaj bo dovolj dolga, da jo boš lahko potegnila z voskom.katerega ti ne morm svatovati, ker sem tudi sama mal zmedena na tem področju. je diodni, aleksandridni, green flash, ipl…če bi vedela kateri odstrani vse, bi ti to svetovala. če se je katera našla, ki je zelo zadovoljan in da so ji šle vse dlake starn naj se prosim javi.upam, da sem bila kaj v pomoč. lepo se imejte
Forum je zaprt za komentiranje.