Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style DEPILACIJA ROK?

DEPILACIJA ROK?

Zdravo!

Mene pa zanima naslednje: ali je priporočljivo si depilirati roke? Imam namreč zelo goste,črne dlake na rokah in me fajn motijo zato sm začela razmišljati o depilaciji. Doma imam sicer depilator, ki ga uporabljam samo za noge in bikini predele, pa me zanima če ga je priporočljivo uporabljat tudi na rokah? Pa če ima kdo izkušnje lahko pove kak je? A fajn boli?

Hvala že vnaprej za odgovore

Lep dan naprej

Mirno si lahko podepiliraš dlake na rokah, na nekaterih predelih malo bolj boli to je pa tudi vse. Jaz kadar imam dovolj dolge si jih povoskam, če pa ne morem dočakati prave dolžine za vosek pa kar pobrijem.

Lp

Tudi mene to zelo zanima! Jaz imam pa zelo dolge dlake na rokah, so sicer blond pa vendar razmišljam o depilaciji. Prosim povejte svoje izkušnje. Je bilo kateri žal? Se depilacija izvaja le do komolca ali celo roko do ramena? Ni nič neprijetno,ovirujajoče (ostro itd.) ko zrastejo dlačice nazaj?

Lp

Živjo!

Sama si redno depiliram roke in morem povedat da sm zelo zadovoljna, pa še boli me neker si jih prej nikoli nisem brila, imela pa sem zelo črne in goste, zdaj so pa že zelo razredčene, drži mi pa približno 1 mesec, prvič pa sm mogla ponovit po dveh tednih in pol. Sicer pa priporočam

Lp

tudi mene to zanima! Imam sicer blont dlake na rokah a so zel odolge (3 cm!!!). zanima me, če je bilo kateri žal za depilacijo rok (sama si namreč ne znam predstavljat občutka ko ti ponovno zrastejo in da imaš po tem “ostro” roko…). pa do kje se depilira; do komolca al do ramena?

Pozdravljena!

Depilacija rok je ena pogostejših depilacij pri nas!Ni lepo videti poleti na ženskem telesu lepo gladke noge, roke pa zelo poraščene, saj imamo poleti celo telo na rastavi!Ce je ta poraščenost normalna-minimalna je izgled rok naraven, sicer pri vsem gladkem telesu, temne dlake na rokah še bolj istopajo in se svetijo na soncu!Na srečo dlake na rokah počasi rastejo in so z redno depilacijo tanjše in svetlejše, mehkejše, zakar se vam ni treba bati jih odstraniti !Po depilaciji rast dlak ne pika, zdepiliramo pa do meje, da se prehod ne vidi, oziroma po želji!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

upam da je ta tema še aktualna…
mene tut ful zanima depilacija rok, sicer so dlake svetle, sam mam daljše kot fantje! 🙁 zanima me približa cena, ker sem študentka z low budgetom 🙂
hvala! lep dan…

Vse več punc motijo dlake na rokah, ki se vidijo skozi vse leto, sploh če so močnejše in daljše od normalnega puha!Tako da si lahko za 15 € , zdepilirate roke v 20 min, kar vam bo držalo cela 2 meseca!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Zdravo.

Je mozno, da zrastejo dlake po epilaciji (ne depilaciji) rok zelo hitro, v parih dneh? To se namrec dogaja meni!!!!!

alli si lahko obrijem roke z strojckom za britje?ali bojo hitro zrasle,jih bo se vec?

Pozdravljena,

ne priporičam,
stanje se bo zelo poslabšalo,

raje pridite na depilacijo, bo hitreje , manj boleče in dlačice bodo z vsako depilacijo tanjše!

Lp

Pozdravljeni, moja najstniška hči si je nekaj časa nazaj obrila roke, sedaj pa so dlačice gostejše in zelo opazne. Ali priporočate depilacijo?

Pozdrav,

ja, priporočam, da jo pripeljete po potrebi raje na depilacijo, da ne bo imela še več težav, drugače si bo sama pomagala z britjem, kar je najlažje,

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close