DEPILACIJA ROK?
Zdravo!
Mene pa zanima naslednje: ali je priporočljivo si depilirati roke? Imam namreč zelo goste,črne dlake na rokah in me fajn motijo zato sm začela razmišljati o depilaciji. Doma imam sicer depilator, ki ga uporabljam samo za noge in bikini predele, pa me zanima če ga je priporočljivo uporabljat tudi na rokah? Pa če ima kdo izkušnje lahko pove kak je? A fajn boli?
Hvala že vnaprej za odgovore
Lep dan naprej
Pozdravljena!
Depilacija rok je ena pogostejših depilacij pri nas!Ni lepo videti poleti na ženskem telesu lepo gladke noge, roke pa zelo poraščene, saj imamo poleti celo telo na rastavi!Ce je ta poraščenost normalna-minimalna je izgled rok naraven, sicer pri vsem gladkem telesu, temne dlake na rokah še bolj istopajo in se svetijo na soncu!Na srečo dlake na rokah počasi rastejo in so z redno depilacijo tanjše in svetlejše, mehkejše, zakar se vam ni treba bati jih odstraniti !Po depilaciji rast dlak ne pika, zdepiliramo pa do meje, da se prehod ne vidi, oziroma po želji!
LP!
Vse več punc motijo dlake na rokah, ki se vidijo skozi vse leto, sploh če so močnejše in daljše od normalnega puha!Tako da si lahko za 15 € , zdepilirate roke v 20 min, kar vam bo držalo cela 2 meseca!
LP!
Pozdravljena,
ne priporičam,
stanje se bo zelo poslabšalo,
raje pridite na depilacijo, bo hitreje , manj boleče in dlačice bodo z vsako depilacijo tanjše!
Lp
Pozdrav,
ja, priporočam, da jo pripeljete po potrebi raje na depilacijo, da ne bo imela še več težav, drugače si bo sama pomagala z britjem, kar je najlažje,
lp
Forum je zaprt za komentiranje.