depilacija nog
Z voskom (Veet, priložena je posodica, v katero naliješ vročo vodo, vstaviš vložek z voskom in ful fajn teče). Izmed vseh načinov, ki sem jih poskusila do sedaj (kreme, depilator, britje) se mi zdi ta način najboljši, ker imaš potem ene tri tedne mir. Pa tudi dlake postanejo tanjše in redkejše. Prvič sicer kar boli, samo potem se navadiš. Priporočam!
lp
Strep trakovi, prozorni z alojo so zakon, nič pacanja, hitro (podrgneš jih med dlanmi) in še najmanj boleče.No ja v bistvu najmanj boli depilacija s toplim voskom v kozm. salonu ampak si jo privoščim le sem pa tja. Sem pa preden sem odkrila Strep trakove poskusila vse metode, ki jih zgoraj navajate.
Philipsov depilator. Pa imam pol neki časa mir. Mene ne boli. Je pa telo bolj občutljivo v času menstr., tako, da takrta pa raje tega ne počnem, ker pol pa malce boli, ja:-) Največji efekt je po tuširanju.
Razne kreme, voski, trakovi in vse ostalo – no way! Preveč denarja je šlo včasih za to, nobenega efekta, sama packarija.
Prej sem uporabljala depilacijsko kremo, vendar pa mi je preveč dražila kožo, ker imam zelo občutljivo. Sedaj pa sem preizkusila Weed gel in moram rečt, da sem zaenkrat zadovoljna. Imam že dva tedna lepo gladke noge, tudi pod pazduho je še zmeraj ok. Je pa res, da nisem bila nikoli kaj preveč poraščena in se mi tudi briti (z navadnimi britvicami) ni bilo potrebno več kot enkrat tedensko.
Forum je zaprt za komentiranje.