depilacija muce
Pozdravljena!
Voskanje po intimnih predelih je na začetku malo boleče,a se da zdržati, saj imamo več časa potem gladko kožo.Za lepoto je treba potrpeti,je pregovor, ki še vedno drži,a ni tako hudo,saj naenkrat depiliram zelo majhne predele in se da zdržati.Oblika je čisto stvar stranke,a je to trikotnik,črtica,brez dlačic….
Lahko se predhodno naročite, da ste tudi takoj na vrsti,lahko pa se tudi oglasite in če bom imela čas,vas sprejmem!
Lahko pa tudi omenim, da med voskanjem stranke obdržijo na sebi spodnje perilo(priporočlive so tangice)!
Lepo vabljena!
Pozdravljena!
Če je želja, da se depilira vse, lahko vse, tudi sramne ustnice!
Ponavadi, se odločajo za kompletno vse dlačice, po želji pa se pusti lahko tudi črtica!
LP!
pozdravljeni!
mene pa zanima ali so po brazilski depilaciji možni kaki stranski učinki? npr. vnetje kože, izpuščaji, preobčutljivost kože, boleča koža?
če to naredite tudi na sramnih ustnicah ne pride do kakega vnetja?
kako dolgo pa traja postopek?
rada bi se najprej vse pozanimala preden se odločim za ta poseg, ki me že dolgo mika.
hvala za vaš odgovor.
lp
maja
Pozdravljena!
Depolacija je ista kot na ostalih delih telesa,tako da je približno 14 dni potrebno,da pokukajo prve dlačice po depilaciji.
LP!
Pozdravljena!
Stranskih učinkov ni, kot jih tudi po drugih delih telesa s pravilno depilacijo ni!
Sama depilacija traja približno 20 minut!
LP!
au, 20 minut?
uuuu, jaz sem enkrat to sama probala v veet trakci pa sem skoraj umrla zraven, samo po eni strani sem, po drugi več ni šlo, res je blo skor 1 mesec mir z dlakami, sem pa mela bezgavke 1 teden take kot slive….
zanima me, ali veste za kak salon, ki bi to kvalitetno za podobno ceno kot vi delal to tudi v MB ???
bi šla profesionalno, ker je res nadležno z britjem tam spodaj…pa ker sem še nerodna, se itak vedno porežem….
ups
najlepša hvala za odgovor 🙂
Pozdravljena!
Na žalost ne poznam salona v Mariboru, da bi vam lahko svetovala zanj!Lahko vam predlagam, tako kot sem že to (Bisi),kadar imate kakšen opravek v Ljubljani, se oglasite se pri nas za 20 minut, pa boste urejena vsaj 3 tedne!
LP!
Pozdravljena!
Če je depilacija prva in so bile dlake prej brite, se priporoča, da so vsaj 1cm dolge, ker so ponavadi zelo močne in trde in se jih bo pri tej dolžini lažje odstanilo, kot če bi bile krajše.Vse nadalne depilacije pa lahko izvajamo že pri pol cm dolgih dlačicah, saj profesionalni voski so zelo močni!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.