DEO
Živjo, Fa v sticku, sicer bel, a ne pušča madežev in dosti efektiven. Pa lady speedstick. Jaz ne maram rollonov in sprejev, ker si “moker”. Tisti Vichy-jevi pa mi tudi niso preveč OK, ker nič ne dišijo, pa tudi tisto mazanje 2 dni na teden niti slučajno ni dovolj učinkovito. V spreju sicer diši, ampak je še bolj toksičen kot kak lak za lase, če ga slučajno vdihneš (čemur se pri jakosti tiste pumpice skoraj ne moreš izogniti). LP
jaz imam trenutno Niveinega roll on varianto. In sem kar zadovoljna. Diši dobro, drži cel dan je pa res, da nekaj časa počakam, da se podpazduhe posušijo. prej sem imela stik od Dove; ful mi je lepo dišal ,sam je bil pa bel stick in sem morala kr mal pazit na to, da nisem pobarvala cot z njim 🙂 kristale za pod pazuho pa vam odsvetujem… čisto nategvanje folka.
Živjo,
🙂 tole s kristali je čista resnica, niti slučajno nobenega efekta. Pa še, da posvarim pred enim rollonom od Palmolive-a, ki naj bi bil ekstra gentle in ne vem, kaj še vse, vsebuje med drugim (po podrobni preučitvi) zmleto vato (zelo fajn za zamašit znojnice), in seveda se po kakem tednu pojavijo zamašene znojnice, vnete in boleče,…
LP
Koliko je to malo dražji in kje se ga dobi? Uporabljala sem gel v stiku od Fa je bil kar zadovoljiv. Tudi Dove je še kar. Ampak kar se pa tiče kristalov se pa pri meni dobro obnesejo. Uporabim naprej kristal in nato še deodorant v stiku ali roll-on in kljub temu, da se kar močno potim, neprijetnega vonja ni. Kristal uporabljam že več let, predvsem poleti. :o))
sama uporabljam :
Adidas ko vem da bo hudo
Elizabet Arden- green tea uporabljam čez poletje ker je svež in dolgo drži
Dove fresh čez zimo ker imam malo širše puloverje in mi ne maže obleke.
Drugače mi je dobra tudi deo krema od lidere.
Je pa ta stvar čisto odvisna od posameznika- mani recimo Nivea naredi cel kaos. Mi full draži kožo in po dveh urah smrdim kot dihur.
Jaz sem zapravila tudi že en kup denarja v iskanju učinkovitega deodoranta, ker se namreč močno potim. Nekaj časa mi je pomagal kristal. Ampak pozor, tudi pri kristalu je odvisno katerega zberete, ne delujejo vsi. Sem imela po kristalu čez čas občutek, da me pot kar obliva (nisem niti približno še blizu mene, da ne bo pomote). Sedaj uporabljam rollon od Vichya, tak z zelenim zamaškom, brez vonja, ki naj bi ga uporabljal lahko tudi na 7 dni. Sama ga uporabljam vsak dan in sem zelo zelo zadovoljna.
Forum je zaprt za komentiranje.