Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Denes ob 19h VSESLOVENSKA VSTAJA naroda! Zahtevamo državo, vredno Slovenca! Prekipelo nam je, zahtevajno državo za DRŽAV

Denes ob 19h VSESLOVENSKA VSTAJA naroda! Zahtevamo državo, vredno Slovenca! Prekipelo nam je, zahtevajno državo za DRŽAV

Tisti, ki “grozijo” z risalnimi žebljički so šele eni pajaci, jokajo, kako bodo tisti na kolesih okužili ogromno množico ljudi, s tem ko bodo tam, pa ne bodo nič drugačni, hahaha. Samo množico bodo naredili večjo, super. Kar pridite.

Jaz bi LMŠ, ni nam šlo slabo!

[img]https://i.pinimg.com/originals/36/60/25/366025da74f7ee25a281c45584101c4b.png[/img]

Kdaj pride pa na vrsto protest z električnimi skircami?

[img]https://www.rtvslo.si/telebajski/po.jpg[/img]

[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3AANd9GcQCMukJ32QdOLgyGsqubMAkLO9ig1BN9QNJJ43uB_VaRCfDiIqN&usqp=CAU[/img]

Sam sem popolnoma enakega mnenja. Nisem volil SDS nikoli, sedaj bi ga samo zato, ker vidim, kakšno gonijo zganjajo in kakšen trn v peti jim je. Levaki si pljuvajo v lastno skledo.
[/quote]

Jaz bi LMŠ, ni nam šlo slabo!
[/quote]

Aja? A zato je odstopil al kako? Ne hvala. Sploh ko ga poslušam zadnje čase, kako se nemočno repenči. Ni mi všeč njegova retorika, ne njegovo jamranje. Kot bi se nalezel kalimerovstva od jajota.

Dober komentar si napisal.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

vlade, ki jih omenjate vodi peščica ljudi, ki brez njihovega žegna itak nič ne smejo. Samo ta primer s tem kao virusom. Dali so jim navodila in pri nekaterih omejitvah proste roke, da vidijo kako se bodo obnesli. Tole vse skupaj, je svetovni projekt elit in jim s protestom pokažeš, da se ne strinjaš z njimi. Celo Bill Gates, je rekel, da so to predvideli ampak bodo ljudje ugotovili, da je to zaman. Danes je največji zločin pihat v rog z njimi, konec koncev delaš zoper sebe in svojih najbližjih.

vlade, ki jih omenjate vodi peščica ljudi, ki brez njihovega žegna itak nič ne smejo. Samo ta primer s tem kao virusom. Dali so jim navodila in pri nekaterih omejitvah proste roke, da vidijo kako se bodo obnesli. Tole vse skupaj, je svetovni projekt elit in jim s protestom pokažeš, da se ne strinjaš z njimi. Celo Bill Gates, je rekel, da so to predvideli ampak bodo ljudje ugotovili, da je to zaman. Danes je največji zločin pihat v rog z njimi, konec koncev delaš zoper sebe in svojih najbližjih.
[/quote]

Sori, ampak ne razumem niti besede.

Jaz sem že parkrat predlagal: TEHNIČNA VLADA! Ki samo vodi določene zadeve naprej, ravno tako gre zakonodaja dalje, ni pa tistega večnega metanja polen pod noge opozicija- koaliciji in obratno.
skratka, da se nehamo ukvarjat s temi političnimi peripetijami, KI SO SAME SEBI NAMEN! Nekaj tehnikov- strokovnjakov iz ozadja, ki bi brez teh političnih frisov, ki jih gledamo že 40 let, vodili zadeve naprej. Edina možnost za kolikor tolikšno normaliziranje stanja v državi.

Hudobno, še dobro, da vsaj srednjeveških for s kaltorpi nihče ne izvaja več.

Vrtnega palčka za premierja! Mislim, pravega vrtnega palčka. Pač ne bo PV ampak VP.
Za ministre itd. pa kar lepo preostale njegove kolege vrtne palčke in ostale figure.
Manj učinkoviti ne bodo, bodo pa vsaj simpatični.

Sori, ampak ne razumem niti besede.
[/quote]

Ni se treba opravičiti nisi sama kriva da si zabita ko štirna

Vsem udeležencem želim lep konec tedna v priporu kjer se boste imeli možnost okužiti, to je pomembno predvsem za tiste kateri ne verjamete v “gripico”

Jaz sem že parkrat predlagal: TEHNIČNA VLADA! Ki samo vodi določene zadeve naprej, ravno tako gre zakonodaja dalje, ni pa tistega večnega metanja polen pod noge opozicija- koaliciji in obratno.
skratka, da se nehamo ukvarjat s temi političnimi peripetijami, KI SO SAME SEBI NAMEN! Nekaj tehnikov- strokovnjakov iz ozadja, ki bi brez teh političnih frisov, ki jih gledamo že 40 let, vodili zadeve naprej. Edina možnost za kolikor tolikšno normaliziranje stanja v državi.
[/quote]

Teoretično ja, v praksi pa – kdo pa bi sestavil to tehnično vlado? Ne poznam postopka.

Mogoče bo pa vodni top šprical razkužilo? :)))))

Sem se najprej pošteno prestrašil, da misliš murgelskega palčka…

Če niste vstali prejšnjih 11 let zakaj sedaj?
Najbolj neprimeren trenutek.
Bolno!

Pa cela Evropa ima korona ukrepe (večina držav strožje od Slovenije), težave z ekonomijo in kakšne afere povezane z nakupi (zelo veliko držav v Evropi še večje).

Dovolj folklore, ki jo komunizem ni dovoljeval prosim.

Ko se število korona primerov spet poveča pa prosim pustite mesta v bolnicah, bolniške tistim, ki spoštujejo pravila in se ne kužijo.
Udeležence teh skupinskih žurov javno imenovati z imenom in priimkom, ko bodte pozitivni za korono, da ne širite tega iz Lj in Mb ven.

Aja? A zato je odstopil al kako? Ne hvala. Sploh ko ga poslušam zadnje čase, kako se nemočno repenči. Ni mi všeč njegova retorika, ne njegovo jamranje. Kot bi se nalezel kalimerovstva od jajota.
[/quote]

Glede na polena pod noge s strani koalicijskih partnerjev in na koncuz izdajo Levice drugega ni mogel narediti. Je pa računal na nove volitve, ampak naivni podrepniški stranki sta se prodali in zdaj rintata pod Ivanom!

Hvala! Do nedeljske maše bomo že zunaj, se vidimo!!

In poštena alternativa proti levo desno sredinskim lopovom in psihopatom je ?
[/quote]

Alternativa je edino islandski način!

Nagnat politike, banksterje, Jankoviće, Bobince, “gorenje Kitajce” in še mnogo teh pohlepnih uničevalcev naše države, ki so prodali podjetja za en evro.

Glede na polena pod noge s strani koalicijskih partnerjev in na koncuz izdajo Levice drugega ni mogel narediti. Je pa računal na nove volitve, ampak naivni podrepniški stranki sta se prodali in zdaj rintata pod Ivanom!
[/quote]

Ah dej no “polena pod noge” je jajotova mantra že 30 let. Še enega takega ne rabimo.
Da so pa vrli koalicijski partnerji izdajalska politična trupla, je pa jasno. Ta imena je treba redno objavljati, naj se ne pozabi, kdo so, da jih ne bi še kdaj kdo pomotoma volil.

Enkrat je treba, kar se je doslej vedno odlašalo, sicer spet nikoli ne bo pravi čas.

Teoretično ja, v praksi pa – kdo pa bi sestavil to tehnično vlado? Ne poznam postopka.
[/quote]

Načeloma predsednik države objavi , komu bo dal mandat za sestavo prehodne tehnične vlade. To so imeli lani Avstrijci, tudi Italijani, skratka, ko pride do nezaupnic, nestabilnosti itd. vzame predsednik države vajeti v roke (sicer, ja, morajo se strinjati tudi nekatere stranke, ne vem točno koliko). Taka vlada je načeloma sestavljena iz strokovnjakov različnih področij. Avstijici so lani imeli predsednico ustavnega sodišča- mandatarko tehnične vlade. Taka vlada dela tekoče zadeve do ureditve politične situacije- v našem primeru do odhoda vse levo-desne garde v pokoj. Potem pa čisto nove sveže face. če sploh.

Strokovnjaki bi tudi zadeve kar se tiče zakonodaje veliko bolje vodili kot ti kekci. In tudi vse ostalo. Kekci iz parlamenta pa na zavod za zaposlovanje!

Načeloma predsednik države objavi , komu bo dal mandat za sestavo prehodne tehnične vlade. To so imeli lani Avstrijci, tudi Italijani, skratka, ko pride do nezaupnic, nestabilnosti itd. vzame predsednik države vajeti v roke (sicer, ja, morajo se strinjati tudi nekatere stranke, ne vem točno koliko). Taka vlada je načeloma sestavljena iz strokovnjakov različnih področij. Avstijici so lani imeli predsednico ustavnega sodišča- mandatarko tehnične vlade. Taka vlada dela tekoče zadeve do ureditve politične situacije- v našem primeru do odhoda vse levo-desne garde v pokoj. Potem pa čisto nove sveže face. če sploh.

Strokovnjaki bi tudi zadeve kar se tiče zakonodaje veliko bolje vodili kot ti kekci. In tudi vse ostalo. Kekci iz parlamenta pa na zavod za zaposlovanje!
[/quote]

Hvala. Sem enkrat sledila zadevi, se spomnim, ampak sem pozabila detajle.
Ja no. Jaz ne vidim kakšne rožnate prihodnosti, dokler se gremo tele otročje igrice in dokler puklasti dokončno ne spoka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close