Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice denar argentina – dolar ali evro?

denar argentina – dolar ali evro?

OJ.
V bistvu se mi kar malo mudi, v ponedeljek letim v Argentino. Zanima me kako je z denarjem.

Lani so mi v Peruju komplicirali zaradi dolarjev:
– 100$ bankovci niso smeli imeti oznake CB (bilo je največ ponarejenih s to oznako)
– vsaj letnik 1996
– nič strgani

Ok, to mi je vse jasno. Imam pa par stotakov letnika 1996 in me zanima, če tudi v Argentini kdo komplirica?! Je bolje, da poiščem novejši denar??

Kako je s plačevanjem z evri??

Hvala za vaše hitre odgovore,
Martina

ciao,

za stare dolarje ne vem, ce dvomis jih zamenjaj na nasi banki. ampak z evri ni problema za menjavo, za placevanje pa po moje ne gre. js vlecem s sabo svicarske franke in po tetinih besedah je menjava se celo boljsa kot pr nas. 13. septembra mi je takole napisala: “In Argentina you can pay with Mastercard, Visa, American Express, etc. You can also change dollars, euros, Swiss money. Today 1 dollar is 3,11 pesos, 1 euro is 4,02 pesos. 1Swiss money is 0,71 dollar.”

srecno pot!
anja

V Argentini nisem imel problemov z dolarji – sicer res ne vem katere letnice so bile na bankovcih, a v bankah zanesljivo niso imeli pripomb na zmečkanost…..
Največji problem je bil najti odprto banko :((

Martina, lepo se imej in posladkaj se s kakšno palačinko (ali drugo slaščico) z dulce de leche 😉
Na zrezke pa itak ne boš pozabila :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close