Deltakron, novi sev, če verjamete ali ne.
Koliko časa oz let nucate da skontate da vas zajebavajo?
((https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/61dacd6b50e92/v-cipru-so-odkrili-nov-sev-koronavirusa))
Jaz vas sploh ne krivim več. Za vašo debilnost so po večini krivi mediji, ki pišejo senzionalne clickbait naslove.
Saj kako bo nekemu delovcu z maksimalno dokončano srednjo šolo jasno, da v tej novici ni čisto nič nenavadnega ali nepričakovanega.
Pravzaprav se mi smilite. Na eni strani vas zajebavajo facebook troli, ki vam prodajajo raznorazne kristale, MMS, varikino, ki vas bodo ozdravili vsega, hkrati pa vam pod nos tiščijo debilnosti o grafen oksidih in podobno…… Na drugi strani vas pa zajebavajo mediji, katerim se gre zgolj za klike in so za njih pripravljeni napisati karkoli. Samo da je šokantno.
Nastradate pa v vsakem primeru zgolj vi.
Res je to tragikomično, ludi. Prav imaš.
Anonimno 9522, 09.01.2022 ob 16:02
Jaz vas sploh ne krivim več. Za vašo debilnost so po večini krivi mediji, ki pišejo senzionalne clickbait naslove.
Saj kako bo nekemu delovcu z maksimalno dokončano srednjo šolo jasno, da v tej novici ni čisto nič nenavadnega ali nepričakovanega.
Pravzaprav se mi smilite. Na eni strani vas zajebavajo facebook troli, ki vam prodajajo raznorazne kristale, MMS, varikino, ki vas bodo ozdravili vsega, hkrati pa vam pod nos tiščijo debilnosti o grafen oksidih in podobno…… Na drugi strani vas pa zajebavajo mediji, katerim se gre zgolj za klike in so za njih pripravljeni napisati karkoli. Samo da je šokantno.
Nastradate pa v vsakem primeru zgolj vi.
Res je to tragikomično, ludi. Prav imaš.
Nič jaz ne kupujem. Sploh pa to kaj mi mediji “prodajajo”. Zdrava pamet. To je vse kaj nucam. Vidim da je mimo enih šla. Ma sej pide nazaj.. ne pozabite jo ujeti.
Eh… Deltacron… Its not a variant… Its a scariant.
In? Če bi poimenovali seve prehlada, bi jih bilo na tisoče. Če bo ta omikron zdaj kot en prehlad, to pomeni, da smo se prekužili in je virus izgubil svojo moč. Če bo število ljudi v bolnicah še vedno padalo, naj končno nehajo že s cepljenji, testiranji, karantenami…Tudi tale deltatron bo najbrž isto sranje. Končajmo že!
počakajmo še en teden, 09.01.2022 ob 17:47
In? Če bi poimenovali seve prehlada, bi jih bilo na tisoče. Če bo ta omikron zdaj kot en prehlad, to pomeni, da smo se prekužili in je virus izgubil svojo moč. Če bo število ljudi v bolnicah še vedno padalo, naj končno nehajo že s cepljenji, testiranji, karantenami…Tudi tale deltatron bo najbrž isto sranje. Končajmo že!
Čakam že leto in pol, da končamo to covid norost.
Pa sem še vedno bolj ali manj edini v trgovini brez nagobčnika.
robi9, 09.01.2022 ob 17:55
Čakam že leto in pol, da končamo to covid norost.
Pa sem še vedno bolj ali manj edini v trgovini brez nagobčnika.
Pri vsej stvari gre, kar si očitno zamudil, za manjšanje števila obolelih v bolnicah. Ajaaa, to je itak laž.
Ker se zdaj zmanjšuje število kljub mnogo okužbam, upam, da bodo končno nehali. Še nikoli prej v letu in pol se ni število hospitalizacij en teden po velikem porastu okužb zmanjševalo. Zdaj se! Še je luč na koncu predora!
Če bi lagali in potvarjali podatke, kot to praviš ti, bi zagotovo že pred par dnevi začeli razkladati, kako hospitalizacije spet rastejo. Kot so rasle v prejšnjih valih. Zakaj po tvoje zdaj poročajo o upadu bolnikov v bolnicah?
Zartrose izven profila, 09.01.2022 ob 18:03
Jah to je tako kot pri prehladu.. ki ga povzroča več kot 200 različnih virusov.. samo da je kovid zlorabljena bolezen, prehlad pa ne.
Res je. Vsak dan bi lahko našli nov sev. Covid pa sploh ni bolezen, ampak ime za politično globalistični projekt depopulacije in NWO.
robi9, 09.01.2022 ob 18:03
Vsako poročanje ima v ozadju nek interes. Ker se bližajo volitve, je treba zdaj upoštevati predvsem ta interes.
Res pa je vse okrog korone laž. Laž na laž….
A povsod imajo volitve? V španiji, Nemčiji, UK, Portugalski … ali je JJ vse države prepričal, da morajo poročati o manjši nevarnosti omikrona, da bo zmagal? Madona, je gajstn ta naš JJ!
Forum je zaprt za komentiranje.