Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis delovska knjižnica

delovska knjižnica

Je že odprta?

Mislim,da bo šele jeseni…

Ja, g. Praznik je omenil, da bo to oktobra, “če bo vse po sreči” … Se bomo še načakali, drenjali in brskali po oropanih policah Mestne knjižnice 😉 No, ampak potem bomo imeli lepšo knjižnico, to je pa tudi nekaj, ne?

Povejte, kje bo zdaj Delavska knjižnica, v bivšem Markusu? Pa bodo tam vse tri knjižnice, ali samo Delavska? Na Cobissu piše nekaj kot, da bodo potem vse knjižnice pod eno streho, da se bosta torej Pionirska in Mestna selili?

Ja, v Markusu bo ena sama knjižnica, torej delavska, Mestna in Pionirska.

Uf, to pa ni fino, do tja je tako zoprn dostop. Pa do Mestne skočim med službo, Marcus je pa daleč. In “mojo” Pionirsko bodo ukinili, kamor sem v osnovni šoli praktično vsak dan zahajala.

Bejbiborn, je pač tako, da enim ustreza ena, drugim pa druga lokacija. Zame, denimo, je Markus super 😉

Meni pa v Markusu ni všeč, ker je taka zoprna svetloba. Upam, da bojo zdaj to uredili.

Tudi jaz upam, da bodo s svetlobo uredili, ampak tiste zoprne pasaže, skozi katero je vhod, pa ne morejo spremeniti.

Seveda se bomo pa navadili, kaj pa hočemo 🙂

Ja, svetloba je bila pa res zoprna – ampak takšni so tudi vsi nakupovalni centri. Svetloba v njih je bolj ali manj svetla, v vsakem primeru pa odurna.

Ali bo sedaj knjižnica v Marcusu v več nadstropjih?

V Mestni imajo sicer sedaj do jeseni najbolj iskane zadeve tudi iz prejšnje Delavske(še njihove izvode)..
Jaz ne opažam,da bi bila saba založenost..

Bo pa poleti najbrž res bolj izropano.

Bolj me motijo grozne vrste pred pultom v Mestni…3 mesta so za zaposlene,pa če 2 delata,je to že kar sreča…

New Report

Close