Delovno pravo – pomoč, prosim
Sem že gledala na temu namenjenemu forumu, pa nisem dobila zanesljive informacije. Ker vem, da vas je tudi tu kaj nekaj iz teh krogov, bi vas prosila za odgovor.
Trenutno sem še na porodniški, sicer zaposlena za nedoločen čas. Zdaj pa sem na vpogled dobila nov osnutek pogodbe o delu, v kratkem naj bi podpisala pravo pogodbo. Vkolikor podpis zavrnem (pogodba je bistveno slabša napram trenutno obstoječi), se menda smatra kot sporazumna odpoved. Kaj natanko to pomeni? Kakšne so moje dolžnosti in pravicev temprimeru?
Hvala.
Najprej: najbrž nisi dobila na vpogled predloga nove pogodbe o delu ampak o zaposlitvi, če si v delovnem razmerju. Torej, vprašanje je, ali si ta predlog dobila zgolj kot predlog, ali pa si dobila odpoved prejšnje pogodbe o zaposlitvi s ponudbo nove. Če je samo predlog, pa ga ne podpišeš, potem velja stara pogodba o zaposlitvi in ni nobenih sprememb zate (zaenkrat). Če pa je to odpoved s ponudbo nove, potem je treba ugotoviti, ali ne ponujeno novo delovno mesto ustrezno glede na prejšnje (izobrazba, oddaljenost od doma največ 3 ure vožnje tja in nazaj ter za nedoločen čas). Če je delovno mesto ustrezno, plača pa je nižja (ali so drugi pogoji slabši), potem imaš na izbiro: ali jo podpišeš za to ustrezno delovno mesto ali pa ti odpovedo pogodbo o zaposlitvi, pri čemer se šteje, da si neupravičeno zavrnila podpis, torej ti ne gredo pravice na zavodu za zaposlovanje, ni pravice do odpravnine…
Skrtka, preveč je če-jev za nek resen odgovor. Ti pa sicer delovno razmerje med porodniško sploh ne more prenehati.
Tole tudi mene zanima: npr., če delovno mesto v novi pogodbi ni ustrezno – opravljaš sicer isto delo, spremeni se pa naziv delovnega mesta, ki zahteva nižjo stopnjo izobrazbe, s tem seveda posledično tudi nižjo plačo. Dobiš pa odpoved na staro delovno mesto. Kaj, če nove pogodbe ne podpišeš? Ali pa delodajalci (neupoštevaje zakonodajo seveda) lahko delajo z nami kakor hočejo?
Dobila sem pogodbo na vpogled, le da je brez konkretnih podatkov o delojemalcu. Sicer bo menda identična. Odpovedi obstoječe pogodbe nisem dobila, niti v tej novi ni z ničemer omenjeno, da se s to pogodbo nadomesti staro pogodbo. Za plačo nič ne vem, ker v osnutku ni nič o tem, so pa pogoji bistveno slabši – delovno mesto ostaja nespremenjeno.
To da me za čas porodniškega dopusta ne morejo odpustiti, vem.
LP
In kakšne so moje dolžnosti ter pravice, če dejansko ne dobim odpovedi pogodbe s ponudbo nove?
LP
Forum je zaprt za komentiranje.