Delovni čas iz 8 na 4 ure
Sem zaposlena za nedoločen čas (8 ur na dan).
Delodajalec mi želi dati novo pogodbo za nedoločen čas (4 ure na dan).
Kaj se zgodi, če nove pogodbe ne podpišem?
1. Ali mi potem ostane v veljavi prvotna pogodba
2. Ali se šteje, da sem s tem sama dala odpoved – mi ne pripada zavod
3. Ali se šteje, da je delodajalec prekinil prvotno pogodbo – mi pripada zavod.
Hvala za pomoč ! !
Pozdravljeni,
Sama sem se znašla pred par meseci v podobni situaciji, le da je delodajalec prav tako pri pogodbi ki je bila sklenjena za nedoločen čas hotel za približno 400 eur znižat plačo. Pogodba je dvostranski akt in je veljavna zgolj, če se z njo strinjata obe strani , se pravi delavec in delodajalec. Podpis nove pogodbe lahko mirno zavrnete in je stara v veljavi dokler ni podpisana nova. Odvisno zakaj želi delodajalec spremeniti pogodbo. Zavod vam v vsakem primeru pripada, če pride odpoved s strani delodajalca in vse pravice v zvezi s tem. Vaša odpoved se šteje le če vi date odpoved, kar pa verjetno ne nameravate in niti ni smiselno, če se vas hoče delodajalec rešiti. Ne podlegajte nobenim grožnjam v zvezi z odpovedjo, če pogodbe ne podpišete, ker za to nima nobene pravne podlage.Korajžno!
Očitno je, da je nek razlog, če vam je delodajalec ponudil pogodbo za 4 ure dela. Mogoče vam ne more zagotoviti večje plače, pa poskuša na ta način. Očitno ima firma probleme – predvidevam in verjetno težko zberejo za plače. Nove pogodbe jaz nebi podpisovala, ker kot so vam rekli – je dvostranski akt. Lahko, da vas je hotel delodajalec samo okrog prinest…
Če ima pa firma probleme in mogoče nima od kje vzet denarj za za plače, jih pa sčasoma tako ne boste dobivali. Vem, da so firme v hudi krizi, sploh kake gradbene, moj je zaposlen na eni, ki je vedno relativno dobro poslovala, bila med tistimi bolj prepoznavnimi, ampak zdaj komaj spraskajo za plače, mislim pa, da sšasoma ne bodo več mogli.
Problem pri firmah je to, da so prej tiste uspešne firme spale na lovorikah in ko bi lahko rastle in se razvijale so lastniki ves kapital zapravili… Zdaj smo vsi v hudi kaši… Zaposlitev za nedoločen čas ni nobena garancija, če firma propade, si na cesti.
Moj predlog je, da moramo vsi skupaj začeti razmišljat, kaj bomo naprej. Trenutno nam tudi pogajanja za višje plače ne pomagajo, niti spremembe zakonov nam v prid, ker je državna blagajna očitno spraznjena… Rešitev je, da se polovi tiste prasce, ki so to zakuhali in izsledi kapital… Ker sem managerka, vem, da je odprtih še nekaj možnosti, pa imamo na žalost same ljudi na oblasti, ki nimajo pojma… Sami bleferji brez izobrazbe.
Forum je zaprt za komentiranje.